Film

Játszd le nekem a Mistyt! /Play Misty for Me/

magyarul beszélő, amerikai thriller, 98 perc, 1971

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

  Dave Garver (Clint Eastwood), a népszerű rádiós műsorvezető élő adásai során gyakran teljesíti egy szexis hangú hallgató kívánságát: Evelyn Draper (Jessica Walter) minden alkalommal a Misty című dalt szeretné lejátszatni. Egy éjszakai műsor folyamán Evelyn tovább lép, és a szokásos dalon túl egy randevút is kér Dave-től. Találkozásuk szerelmi viszonyt eredményez, ám a férfi számára a leginkább testiségen alapuló affér nem jelent többet egy kalandnál. Mikor Dave véget vetne kapcsolatuknak, Evelyn minden addigi kedveskedése egy gyűlöletes bosszúhadjáratba csap át...

  Kövessen minket a Facebookon!

  Stáblista:

  Szereplők

  Dave Garver
  Evelyn Draper
  Tobie Williams
  McCallum őrmester
  Madge Brenner

  Alkotók


  Vélemény:


  2012. február 11. 21:21
  w7-tel még nem próbáltam, a mpclassic mintha nem jött volna be, régen volt,egy ismerősöm mondta, hogy nem lehet, azt hittem, ért hozzá. Engem meg nem nehéz félrevezetni ilyen téren. Köszi az infót, most már csak azért is megcsinálom! :)

  2012. február 2. 22:22
  Miért is baj az .avi? A MPC (mediaplayerclassic) lejátszoban van kép mentés funkció. Megállítod a filmet ott ahol szertnéd majd file- kép mentése és kész is. Vagy ha W7 op rendszered van a képmetsző funkcióval is megcsinálhatod és van vagy ezer módszer csak akarni kell ?

  2011. június 21. 14:00
  Sajnos, avi-ban van meg a film, nem tudok belőle kiemelni képkockát. Neten nézz körül, hátha találsz valamit!

  Összes hozzászólás