Jesse Stone: Szükségtelen gyilkosság

Bakancslistához adom
Jesse Stone: Night Passage
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai krimi, 96 perc, 2006

Értékelés:

29 szavazatból
Szerinted?

Jesse Stone-t, a valaha kiváló rendőrt alkoholproblémái miatt elküldik Los Angelesből. Egy isten háta mögötti helyen, a massachussettsi Paradise-ban talál munkát, ahol a helyi bankár közbenjárására rendőrfőnöknek nevezik ki. Jesse megérkezését követően, rögtön egy bűnügy kellős közepén találja magát. Ki kell derítenie, hogy ki gyilkolta meg elődjét, Lou Carsont.

Stáblista:

Szereplők

Jesse Stone
Cissy Hathaway
Abby Taylor
Hastings Hathaway

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
sexykex 2020 júl. 18. - 08:43:50 7/10
Ez egy szokatlanul lassú, komótos film. Krimikre nem igazán jellemző ez a stílus. Nálam tökéletesen bejött, annak ellenére, hogy még a hátamon is feláll a szőr, amikor egy hamisítatlan Hallmark filmbe botlok. De ez más! Talán az írónak Robert B. Parkernek köszönhető, talán a főszereplő Tom Sellecknek, nem tudom. Én ilyennek képzeltem annak idején Philip Marlowe magánnyomozót, noha nem tegnap olvastam Raymond Chandler regényeit. Magnum beérett, szinte tökéletesre csiszolódott, így képes lett az én régi hősömet Jesse Stone-né formázni. Remek ez a film az óceán parti kisvárossal és az új rendőrfőnökkel még akkor is, ha a rossz fiúkkal és a nőkkel mostohán bánnak, még a kutya is több figyelmet kap, mint ők.
10/10
tóthlászló 2020 júl. 12. - 08:54:13 10/10
Az egész sorozat kiváló. Fő erénye a képi atmoszféra és Selleck karaktere: az élettől megtört rendőr, aki alkoholizmusa ellenére talpon marad. Lehet, hogy kriminek nem a legjobb, de a miliő és a rendőr személyisége hallatlanul élvezetessé teszi.
Rebbeka 2020 júl. 10. - 22:29:52
A volt Los Angelesi-i zsaru, magánéleti és alkoholproblémái elől menekülve vállalja egy Massachusetts-i kisváros, Paradise rendőrfőnöki állását. A látszólag békés kisvárosban azonban rejtélyes bűnesetek történnek.

10/10
John Falcon 2018 márc. 28. - 11:09:05 10/10
Kedves Port.hu. A tartalomismertető melyik filmről szól? Itt ugyanis nem a volt feleség a rendőrfőnök, őt nem is látjuk a filmben, hanem éppen a főszereplő Jesse Stone!!!
pneklara 2015 máj. 10. - 07:30:04
Langyos film volt. T.S. végigissza az egész filmet, mindig van pohár a kezében, kávés, sörös, whiskys..
Kiöregedett kemény legény, aki téblábol a filmben, bár ereje van még, de az meg nem áll jól neki.
Meg lehet nézni a filmet, meglepetés viszont nem éri a nézõt, mert a film elejétõl kezdve lehetett tudni, hogy mi az ábra, hogy osztották le a szerepeket.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu