Jessica

Bakancslistához adom
16 éven aluliak számára nem ajánlott ausztrál minisorozat, 240 perc, 2004

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

A történet a huszadik század elején játszódik Ausztrália vadonjai ellen. Egy nő valós, szívszaggató harcát láthatjuk a hatalommal, amint vissza szeretné kapni a gyereke feletti felügyeleti jogot. A nőt korábban jogtalanul zárták őrültek házába. A filmben Sam Neill alakítja a főszerepet.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Jessica Bergman
Richard Runche
Hester Bergman
Joe Bergman
Jack Thomas

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
kozsina 2012 febr. 14. - 13:47:20 10/10
nagyon elgondolkoztató szép film
szívesen megnézném még egyszer
10 pontot kapott tõlem
10/10
Kárpáti Éva 2012 febr. 14. - 09:39:04 10/10
Nagyon szép film és nagyon szomorú. Sajnos nem láttam az elejét, így nem tudom, hogy az anya miért utálta annyira a kisebbik (szõke) lányát. Talán az lehet, hogy az idõsebb lány nem a férjétõl, hanem az egykori szerelmétõl van, csak a férje nem tudta, a kisebbik meg a férjétõl. A férjét utálta, rangon alul ment hozzá, amit sosem bocsátott meg a férfinek, de valamiért muszáj volt hozzámennie (gondolom a terhesség miatt). Amúgy egy nagyon gonosz asszony az anyja, elképesztõ galádságokat mûvel, még gyilkol is, csakhogy a fiú vagyonához jusson.
Érdemes megnézni azért is, mert Ausztráliáról nem sokat tudunk. A Tövismadarakhoz hasonlóan ebbõl is az látszik, hogy nagyon kemény és kegyetlen élet volt ott (is) a XX. szd. elején, különösen amit a benszülöttekkel mûveltek.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu