Jézus, mobil, fejvadászok

Bakancslistához adom
Les premiers les derniers
16 éven aluliak számára nem ajánlott belga-francia vígjáték, 98 perc, 2016

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Két fejvadász új megbízást kap: egy mobiltelefont kell megtalálniuk, ami fontos dokumentumokat tartalmaz. Ehhez mindössze egy jeladót kapnak, aminek a segítségével el kellene jutniuk a tolvajokhoz. Akiknél a telefon van, piti bűnözők, véletlenül jutottak a készülékhez és nem tudják, mi is van valójában a birtokukban. A fejvadászok a francia vidéket járva mindenféle különc szerzetbe botlanak: cowboyokkal, bolondokkal, sőt, még Jézussal is találkoznak. A kihalt vidéken egyre több szereplő kapcsolódik be a történetbe, majd a különböző cselekményszálak szép lassan elkezdenek összefonódni...
Bemutató dátuma: 2017. február 9. Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
zodiac1967 2017 márc. 18. - 10:02:45 10/10
Az év eddigi legváratlanabbja számomra. Jól õrzött titok ez a vicces film. 10/10
10/10
Iwannau 2017 febr. 15. - 23:03:33 10/10
Kár, hogy elcsépelték a \"szürke ötven árnyalata\" kifejezést, mert erre a filmre igazán illene. Mert ebben a filmben tényleg látni az összes árnyalatát a szürkének. A vígjáték besorolás enyhén túlzás, de van poén benne. És mondanivaló. Szépen fényképezett, nagyon szerethetõ szereplõkkel, egy jó kis történet. Aki nem hollywood-ot vár, annak tetszeni fog - mint nekem is.
Imre herceg 2017 febr. 11. - 22:27:11
Lepusztult ipari tájakon járunk, lelakott motelekben. A táj kihalt, - õsz lehet, talán november. Kevés és ritka vendég itt a szó. Idõsödõ és megfáradt maffiózók és kedves de riadt elmebetegek élik napjaikat a többnyire alúlról fényképezett, kifejezetten dark tónusú képeken. Ez bizony a hígitatlan depresszió. Ezen végül átdereng valami halovány fanyar mosoly, - körülbelül olyan mint a gyomorrákosé aki tudja, talán már csak napjai vannak hátra. Bizonyára ezért sorolták a vígjátékok közé. Bizonyára olyan is van, aki ezt szereti. Én nem szerettem.
belala 2017 febr. 10. - 19:28:07
Ultra Hard lett volna megszerezni egy (hun or eng) feliratos elõzetest, kedves porc.ru...? Persze így is lehet nagy Port kavarni egy filmnek, végül is ez itten mán a Kelet vagymi...
GeltonReTarder 2017 febr. 09. - 11:02:05
a Profi bérgyilkost keresünk - nem nem akadály magyarosítási szintjét ugyan nem éri el, de ez is megteszi. azért nem akarok hálátlannak tûnni, moziba került, eredeti hanggal, feliratosan. hála az égnek!
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu