Jó éjt, királyfi

Bakancslistához adom
16 éven aluliak számára nem ajánlott magyar játékfilm, 78 perc, 1993

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

András Budapestre jön, mert megbukott az érettségin, és szeretné, ha matematika tanárnő nagynénje felkészítené a pótvizsgára. A fiú színésznek készül, egyszer szeretne kijutni Hollywoodba. Unokatestvérei és barátai filmet forgatnak. Sanyi, a tolókocsihoz kötött operatőr mindent felvesz, ami kameraközelbe kerül. Bélust elkapják a rendőrök, így András átveheti a film főszerepét.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
abradan 2011 aug. 08. - 21:34:41 10/10
Hihetetlen, hogy egy darab hozzászólás érkezett ehhez a filmhez. Ma már senkinek sem mond semmit, hogy volt itt egy rendszerváltás körüli mély-depresszív, de belül mégis nagyon élõ kultúr közeg, és hogy maradandót alkotott? Meteo, Félálom, Jó éjt, királyfi! Roncsfilm, Vattatyúk,Nyugattól keletre avagy a média diszkrét bája...vagy eltûntek volna a korral? Nem, azt hiszem mégsem fantomfilmek ezek. Ma is élnek, és élvezhetõek minden elemükben. Ez a film a top 5-ben van a saját listámon, így evidens, hogy 10/10. Lázadó kamaszkorom idézi.
farkas1978 2007 ápr. 27. - 14:00:27
szerintem jó film, én egy barátommal néztem meg még 94-ben és hatással volt rám.
Tetszett, hogy ez a sanyi mindent felvesz, mivel mi is öcsémmel minden hülyeségett felvettünk abban az idõben video8-ra.
és a vége is tetszett, hogy nem happy-end...
jó maga a társaságis, hogy mennyire érdekli õket a színjátszás és a filezés.
na most okosat mondtam....
szóval jo.