Jó reggelt, apa!

Bakancslistához adom
Buongiorno papa
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott olasz vígjáték, 109 perc, 2013

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Andrea Manfredini gondtalan életet él: jóképű, sikeres és rajonganak érte a nők. Bár már 40 felé jár, még mindig szingli, de ezzel sincs semmi baja. Így szeret élni: könnyedén és felelősség nélkül.
Ám egy nap minden megváltozik, amikor becsenget hozzá egy 17 éves lány, Layla és közli vele, hogy ő a férfi lánya. Andrea eleinte nem hisz a kamaszlánynak, mivel fogalma sem volt arról, hogy gyermeke van, ám hamarosan rájön, hogy valóban a lányáról van szó. Ráadásul a lány nem csak megismerni akarja az apját, de - mivel éppen nincsen hol laknia - hozzá is költözik. Fokozza a bonyodalmakat, hogy Layla nem egyedül költözik az apjához, hanem hozza magával anyai nagyapját, az öreg rocker Enzo-t is.

A 40-es jóképű Andrea (Raoul Bova) gondtalan életet éll, sikeres és rajonganak érte a nők. Egy nap minden megváltozik, amikor becsenget hozzá egy 17 éves lány és közli vele, hogy ő a lánya.
Bemutató dátuma: 2013. december 12. Forgalmazó: Cinenuovo Kft.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Besnyo 2013 dec. 12. - 11:09:34 10/10
Szerintem a fenti kritika szerzõje vagy nagyon elfogult vagy nem látta a filmet. Arról ugyanis, amirõl ez a film szól, még csak nem is ír a kritikájában. Ez a film ugyanis több, mint vígjáték, bár annak sem rossz. Én láttam már az Olasz Filmfesztiválon, és nem csak a humora tetszett, hanem az a fajta jellemfejlõdés is, amit a fõszereplõ bemutatott...
Annes 2013 dec. 11. - 23:03:47 Előzmény kybuck
Dehogynem, de azon még túltenném magam, viszont pár hónapja került a magyar mozikba az a filmje ahol összejön egy 17 éves lánnyal... Tetszett a film és alapból ezt is megnézném de így, hogy a kettõ összekapcsolódik:-s
kybuck 2013 dec. 04. - 19:44:51
Nem láttunk már minimum ötször-hatszor ilyen filmet?!