Jó szomszédok

Bakancslistához adom
Good Neighbours
18 éven aluliak számára nem ajánlott kanadai thriller, 95 perc, 2010

Értékelés:

27 szavazatból
Szerinted?

Új lakó érkezik egy montreali bérházba: Victor, a barátságos, de félénk tanító, akinek rögtön megtetszik Louise, a macskabolond pincérnő. Eközben a már régebben a házban lakó Spencer, egy kerekes székhez kötött, jóképű férfi és Louise között régóta szövődik valami, a lány át is jár hozzá beszélgetni. Legkedvesebb témájuk a városban garázdálkodó sorozatgyilkos, aki fiatal nőket öl és erőszakol meg. Köztük lesz Louise egyik munkatársa Johanne is. Louise félti az életét, és megkéri Victort, hogy kísérje haza munka után. Nem tudják még, hogy maguk is a sorozatgyilkos-ügy szereplői lesznek.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Bouno 2018 ápr. 18. - 15:28:12
Vki le tudná írni részletesen a cselekményt (akár privátban)?
8/10
Nira1900 2016 máj. 02. - 00:35:05 8/10 Előzmény Ayumi2
SPOILERES***

Hát, õszintén szólva, ez esetben én is felmenteném. Pedig nem vagyok érzéketlen az emberi szenvedés iránt.
Ha ez lenne az "üzenet" (remélem, nem), akkor szimpatikusabb karaktert kellett volna szánni a mérgezõnek.
cselszton 2014 jún. 13. - 13:24:42
Véletlenül bukkantam rá, és megnéztem. Fura volt az egész, inkább nyomasztó, mint izgalmas. Nem egy szokásos thriller, van is cselekmény, meg nincs is. Olyan, mintha valóban egy hétköznapi történet lenne, a szereplõk is nagyon emberiek, de valahogy egyik sem jutott el nálam arra a pontra, hogy úgy érezzem, tudok hozzájuk kapcsolódni. Nem mondom, hogy elvesztegetett idõ volt a megnézése, de én inkább egy erõs drámának mondanám, mint thrillernek.
Ayumi2 2014 máj. 25. - 21:32:35
Nem volt rossz, alapvetõen tetszett. Emberi viszonyok leképezõdése szélsõséges figurákon keresztül. Nem bántam volna a részletesebb jellemrajzot, így a szereplõk motivációi sokszor levegõben lebegve maradtak. Kifejezetten zavart, hogy a végén
SPOILER
csak az egyik bûnös nyerte el méltó büntetését. Beleillett volna a cselekményszövésbe egy gonosz naplóbejegyzés mondjuk, amit megtalálnak a sorozatgyilkosnál, és ami leleplezi a nõt. Persze ennek is van üzenete, ha úgy vesszük, az emberi lények szenvedésére való érzéketlenségrõl, csak mivel a "szokványos" elkövetõ megkapja, ami neki jár, a másikat mintha felmentenék a filmkészítõk.
SPOILER VÉGE
7/10
DonnaBella 2014 máj. 24. - 09:10:35 7/10
Nézhetõ, aki bírja gyomorral hogy olyasmit is láthat amit más filmek csak sejtetnek. Persze nem kell komolyan venni, az egész film groteszk.
olahmiki1959 2014 máj. 16. - 03:12:28
Az alaptörténet jó, mindenképpen megnézem.
Az, hogy eddig még senki nem szólt hozzá, viszont nem tudom, minek köszönhetõ.
Senki nem látta még, vagy nagyon gyenge?
Kíváncsi lettem...
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu