Jóban Rosszban

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar drámasorozat, 25 perc, 2005

Értékelés:

1714 szavazatból
Szerinted?

Hirtelen minden megváltozott Csillagkúton. Ebben a korábban csendes Budapest környéki faluban egyszeriben felpezsdült az élet. Mindenki a kórházról, meg a titokzatos igazgatóról, Pongrácz Péterről beszélt. Bár a faluban naponta új és új pletykák keltek szárnyra, bizonyosan csak annyit tudtak róla, hogy Pongrácz amerikai jólétét és praxisát odahagyva jött haza, mégpedig azért, hogy kórházat alapítson. Történetesen pont Csillagkúton. Megkapta hozzá a régi kastélyt, egy vagyonért átalakíttatta, aki járt már a Csillagvirág Klinikán, az láthatta, a kórház annyira szép, hogy itt még betegnek is öröm lenni. És a helyiek kedvezményesen mehetnek a modern magánklinikára, mint ahogy használhatják a kórház területén megnyitott gyógyforrás vizét is. Csakhogy nem mindenki örül annak, hogy Pongráczék klinikát nyitottak Csillagkúton. Kiváltképp nem örül ennek a helyi vállalkozó, étteremtulajdonos Várnagy Előd, akinek egészen más tervi voltak a kastély és a forrás hasznosítására. És aki most először tapasztalta meg, hogy pénzzel sem tud mindent elintézni.

Pongrácz Péter a Csillagvirág klinika főorvosi székéért szállt harcba Fehér Konráddal, aki katonás természetével kivívta szinte minden alkalmazottjának ellenszenvét. A kórház dolgozói visszasírják régi főorvosukat, ám a Parancsnok mindent megtesz, hogy elődje ne térjen vissza. A Halász család egyre több titkot rejtő múltja is borzolja a kedélyeket és bár a mindig rosszban sántikáló Várnagy Előd egy időre elhagyta Csillagkutat, bőven akad rejtélyes ügy a kisvárosban.

Szerelmek, megcsalások, intrikák és árulások: ezek a Csillagvirág Klinika és Csillagkút mindennapi életének kísérői. Hőseik ölelnek és ölni is tudnának. És olyanok is akadnak, akik kitartanak egymás mellett. Jóban-rosszban.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Szereplők

Dr. Pongrácz Péter
Dr. Zámori Alexa
Nemes Viktor
Dr. Kardos Zoltán
Halász István
Halászné Nagy Szilvia
Bartos Kata
Fehér Richárd
Fehér Roland
Bodolai András
Bodolai Böbe
Révész Bori
Révész Milán
Bodolai Szabolcs
Oravecz Fanni
Galambos Gyöngyi
Zimányi Elvira
Nagy Gabriella
Müller Ottó nyomozó
Szlávik Jenő nyomozó
Horváth Veronika
Németh Mónika
Temesvári Aliz
Dr. Bezerédi Szilárd
Steiner Dóra
Károly bácsi
Dr. Kincses Patrícia
Káldor Margit
Füredi Attila
Bánkuti Magdi
Halász Kristóf
Halász Gergő
Kalem József
Dr. Szigeti Áron
Tamás atya
Füredi Attila (Kisati)
(Bánhidi Patrik (Svéd))
Szekeres Anett
Kalló Nikolett (Niki)
Bakó Melinda (Linda)
Dr. Pongrácz Réka
Vidovszky Nándi
Nemes Lenke
Dr. Zólyom Iván
Dr. Székács Irén
Molnár Csaba
Nemes Dávid
Nemes Viola
Juhász-Nagy Rozi
Hatházi Villő
Janovics Ivett
Helen Tanakis
Kozma Luca
Szentesi Gábor
Tenkesi Bálint

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
vajandi_ okt. 21. 19:34:21 Előzmény fo.ma
Azóta kiderült, hogy tévedtem.

Ezek szerint nem láttad azt a részt, amiben kiderült, hogy Róbert valójában titkosügynök.

2/10
fo.ma okt. 21. 19:32:35 2/10
A rendőrséget jól lejáratja ez a sorozat! :D
2/10
fo.ma okt. 21. 19:31:07 2/10 Előzmény vajandi_
Nagyon valószínű! Én még Nándit sem tartom kizártnak, h a nagykutyák között van.
vajandi_ okt. 11. 20:03:34
A mai rész után az villant az agyamba, mi van, ha Róbert az egyik nagykutya, akinek Bedő dolgozik? Lehet, hogy Bettit is ő raboltatta el. Amikor Bettit keresni kezdték, már akkor feltűnt, hogy élénken érdeklődik a fejleményekről, de aztán nem foglalkoztam vele, nem tűnt fontosnak. Talán épp azért játszotta meg a „nagy” beteget, hogy úgy tegyen, mintha el akarná adni a cégeit, mert így folyamatosan találkozhatott Bedővel, senkinek sem volt gyanús. Mondjuk, a kórházat „el kellett adnia” Rolandnak, de talán ez is a terv része volt, talán beáldozott egy kisebb dolgot egy nagyobbért. Szerintetek?
SZOTYl szept. 21. 12:33:52
Hja! És Verát is lője le valaki! Mindenbe beleüti az orrát, erőszakos pióca.
SZOTYl szept. 21. 12:31:25
Dorina mit képzel magáról? Másoktól kikéri magának a hangnemet, de ő meg még a főnökével is úgy beszél, mintha a hátsójából rángatta volna ki.
nellcsike aug. 23. 19:13:35
Annyira fájdalmas amit a csillagkúti sztárrendőrök művelnek, zsarolás, beidézés ok nélkül stb. Megosztani a nyomozás eredményeit a Pongrácz családdal, minimum eltiltás örökre. Barbika szánalmas kísérletei, féltékenysége Tündére nagyon röhejes
Magenta99 aug. 21. 12:17:38
Ezek az idióták már megint kavarnak a műsorral? Megint csak egy új részt adnak? Szerencse, hogy tök véletlenül bekapcsoltam a tévét.
Bezzeg az rtl--nél már most hirdetik, hogy szeptembertől a barátok közt délután lesz és nem este.
SZOTYl aug. 17. 17:20:55
A szövegíró (vagy a színészek) megtanulhatnák, hogy az ész szó tárgyas ragozással eszet lesz, nem pedig észt, ami egy balti nép.
2/10
wpanni júl. 28. 17:16:20 2/10 Előzmény Gödöllõ
Én mind, a kettőt sajnálom, ennyire nem hülyék. Nekem egy idő óta nem tetszik Dóra, hogy ilyen sovány.
jancikam júl. 16. 13:36:18
Imádni való ahogy a sorozatban hülyét csinálnak a Rendőrségből. Most már a jók is győzhetnének néha. Vagy az a való világ????
Bandit Én is sajnálom. Remélem nem ilyen lesz a továbbiakban.
Gödöllõ júl. 16. 07:52:44
Sajnálom,hogy Bandiból ilyen figurát kreáltak!
Gödöllõ máj. 03. 08:44:36
Szerencse,hogy Orsi összejött Bálinttal,mert,ha valakinek,ügy a Bodolai családnak nagy szükség van pszichológus segítségére.Dominiket sajnálom,mert egyik végletből a másikba kerül.
dr Pogány Ferenc ápr. 24. 21:45:40
Kedves Szövegírók !

Mindenki valamin "kattog". Nagyon hervasztó ezt hallani állandóan. Legyenek kicsit több figyelemmel a stílusra. Nincs alapvető baj a párbeszédekkel, de bizonyos becsípődéseket engedjenek el. Ez kb. annyira gáz, mint amikor valaki csak azt tudja mondani, hogy "igazándiból". Gazdag a nyelvünk, de kár agyonkoptatott szavakat, fordulatokat alkalmazni.
2/10
fo.ma ápr. 21. 18:38:27 2/10
Tudjátok, mi a pontos típusa az új Alcatel telóknak a sorozatban?
10/10
marisál 2018 nov. 27. - 23:53:05 10/10 Előzmény Hm!
Köszi a választ, igazad van, Bálint csak így tudta leszerelni Gyöngyit, és ez nem jó megoldás, ha tényleg ő volt, szakmaiatlan! Most meg bekavar a doktornő azzal, hogy ellopta a levelet, majd kiderül, ki írta! Konrádról nem tudtam, hogy a színész kérte a kiírását, nagyon bírtam, köszi az infót!
5/10
Hm! 2018 nov. 27. - 23:38:49 5/10 Előzmény marisál
Igaz.
Egyben azt jelzi az egész, hogy Bálint nem tud ténylegesen megbirkózni a feladattal.
Azt gondoltam, majd összejönnek Gyöngyivel, bár ez még megtörténhet.

Nekem Gyöngyi karaktere sajnos eleve nem tetszik, bár a színésznővel nincsen bajom.

Mihályfi Balázs (Konrád) maga kérte, hogy írják ki, hogy ennek miért kellett véglegesnek lennie, jó kérdés.
Alíz elvben még visszajöhet.
5/10
Hm! 2018 nov. 27. - 23:34:40 5/10 Előzmény Koren Tamásné
Szia, nem tudom, a Barlangnak mi lett a sorsa. Egy időben Kristófé volt (Agárdi után örökölte), szerintem aztán a szüleié lett, mivel a tanúvédelmi program miatt minden kapcsolatot meg kellett szakítania szeretteivel, s minden szálat el kellett varrnia. Arra gondolok, hogy a tulajok továbbra is ők, azonban a helyet Laci vezeti (amellett, hogy kocsmáros is). Ez nem 100%. Ha találok az interneten videót régebbi részekről (mikor a Halász család elhagyta Csillagkutat) és lesz időm, megnézem, történt-e valami a Barlanggal kapcsolatban.

A szakács kérdésről: Talán annál is szigorúbb vagy filmes, sorozatos szempontból, mint én voltam egykoron:), de kérlek ne vedd bántásnak, jó, hogy valaki ennyire figyel a részletekre.
A valóságban 20 éve járok az egyik vendéglőbe, 15 éve egy másikba, és még sose találkoztam egyik hely szakácsával sem. A ritkábban látogatott helyeimmel is ugyanez a helyzet. Szóval, engem nem zavar az életben, így a sorozatban - amelytől nem is várhatok annyit - végképp nem.
10/10
marisál 2018 nov. 23. - 19:28:31 10/10
Ezt a Gyöngyi projektet már abbahagyhatnák, uncsi! A Vladimir levelet sztem a pszichiáter tette a postaládájába, hogy végre megnyugodjon! Elég már! Konrádot, Alizt kár volt kiírni, remélem Aliz visszajön, valaki kimentette, és meggyógyul! A többi szál futhat, Roland nagyon jól hozza a maffiózót, Alexék, Meli is jól játssza a szerepét! De Gyöngyi már túl sok, hosszúra nyúlt, unalmas! Már mindenki megtanulta, hogy milyen a pánikroham, már tudjuk, hogy milyen nehéz kezelni, már tudjuk, hogy nem jó gyógyszert szedni, mert hozzászokást okoz, de legyen már vége!
1/10
Koren Tamásné 2018 nov. 07. - 14:37:32 1/10 Előzmény Hm!
Helló, van 2 percem, most nézem éppen a sorozatot, eszembe jutott, hogy fogalmam sincs, vagy nem emlékszem, hogy tulajdonképpen a Barlang koceráj kinek is a tulajdona? Mert hogy a Laci csak a csapos, vagy nem? Az pedig csak lehet, hogy engem bosszant, nem tudom ki főzi a kaját a macsekban. Minden nap felteszem a kérdést magamnak, hol a szakács? Egyszer már megmutathatnák.

Összes hozzászólás
A Ghymes bemutatja: Szarka Tamás és zenekara újévi koncertje