Joey

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai filmsorozat, 2004

Értékelés:

293 szavazatból
Szerinted?

Joey Tribbiani jóravaló, kicsit hiszékeny és ábrándozó színészpalánta. New Yorkból Los Angelesbe költözik. Nővére, Gina veszi szárnyai alá. Gina együtt él húsz éves fiával, az egyetemista Michaellel, aki kifejezetten zseni és különc alkat. Joey még az álmodozások korát éli, hollywoodi sztár akar lenni és ebben néha segítségére (ha nem inkább hátrányára) van ügynöke, Bobbie. A tyúkanyós modorú Gina épp eleget küzd, hogy szórakozott fia végre önálló legyen, nemhogy még saját öccsét is nevelgesse. Ám kénytelen mindkét reménytelennek tűnő feladatot hősiesen felvállalni.

Évadok:

Stáblista:

Szereplők

Joey Tribbiani
Michael Tribbiani
Gina Tribbiani
Alexis 'Alex' Julia Garrett

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
maria-maria 2015 máj. 18. - 18:14:00 10/10
joey gúnyolja és csúfolja mikey mer gyík meg okos meg tom én :D de inkább fordítva kéne ... mikey helyébe mondanám neki 10 ig nem tudsz el számolni seggítség nélküllol
10/10
maria-maria 2015 máj. 16. - 10:43:20 10/10 Előzmény nikato
hát van benne igazág
1/10
nikato 2014 nov. 22. - 10:49:33 1/10
Nagyon rossz sorozat, ráadásul Gina 32, Michael 26 a valóságban. Drea Del Matteo '72-ben született a srác meg '78-ban. Engem ez nagyon zavart, h egy fiatal nõnek akkora gyereket tesznek oda, még ha fiatalabbnak is látszik a koránál.
offtopic
blacknet 2014 okt. 28. - 17:18:50
Nézzünk zenei analógiát, mert ahhoz mindenkinek van találkozási pontja. Igaz, kinek ilyen, kinek olyan. Épp ezért az, hogy "ízlések és pofonok" csak egy bizonyos szintig igaz, van olyan, aki leveri a lécet.

Mert ugye ha valaki a Fásy mulatóból szedi össze kedvenc elõadóit, bizton elmondhatjuk róla, hogy hát nem igazán kifinomult a zenei ízlése, igénytelen és primitív, megelégszik a gagyival, sok esetben már egy Eric Clapton megemészthetetlen a számára, hát még ha megtalálnánk egy Dream Theaterrel például...na, ugyanez igaz a humorra is, az általam emlegetett "idiótahumor" már leveri ezt a bizonyos lécet.

Annyiban felpuhítanám azért a dolgot, hogy a humor esetében elõfordulnak kilengések: magam is néztem már meg pite-filmet, mert néha-néha van olyan pillanat az ember életében, amikor nincs kedve, ereje megtornáztatni az agyát minimálisan sem. A mennyiség a nagyon nem mindegy, vagyis hogy valaki csak ilyen szellemi termékeken él, vagy szofisztikáltabb tartalmakat is magához vesz. Miközben a zene világában már egyetlen Fásy-fogyasztás is mindenképpen megbocsáthatatlan vétek.
offtopic
Sz Peter 2014 okt. 27. - 17:13:47
Én azt sem nevezném túl intellektuálisnak ha valaki leidiótázza a neki nem tetszõ humort és/vagy kedvelõit.
offtopic
blacknet 2014 okt. 27. - 16:45:45 Előzmény Sz Peter
Ilyen Sophie Marceau és Belmondo mozija, a Kellemes Húsvéti Ünnepeket!, tele verbális és nem verbális humorral is. Nem nevezhetõ intellektuálisnak, de az idiotizmust is mellõzik.
offtopic
Sz Peter 2014 okt. 27. - 10:32:32
Azt már meg sem merem kérdezni, hogy te milyen nem-verbális poénon tudnál elmosolyodni. :)
blacknet 2014 okt. 26. - 17:08:15
Itt ennél egy kicsit többrõl van szó.

Vezessük be az idiótahumor fogalmát! De mindjárt definiáljuk is: nemcsak arról van szó, hogy ez a mûfaj tizenéveseknek és gyakorló idióták készül, õk fedezik fel benne a szórakozás lehetõségét, hanem arra is utal egyben, hogy az idézõjeles humor forrását az jelenti, hogy ezek az igénytelenebb rétegek az abszurd módon eltúlzott idióta karakterek csetlésén-botlásán, harsány butaságán, ízléstelen helyzetein nevethetnek.
Lásd tökalsó-filmek, pite-filmek...és az általad belinkelt jelenet is.
offtopic
Sz Peter 2014 okt. 26. - 16:24:12
Te sem igazán érted a szubjektivitás fogalmát.
blacknet 2014 okt. 26. - 14:48:06
Kösz, hogy megmutattad, miért is irtóztam mindig is a Jóbarátoktól, és a spin-offoktól. Ez rém gyenge...

Miközben az "utódba", az Így jártam anyátokkal sorozatba jóval több fantázia, kreativitás, és igazi humor került, mégha a 9 évad folyamán idõnként az elfáradás jeleit mutatta is. Vagy vegyük a Rém rendes családot, ahol nem görcsölve, és - furcsa ezt kimondani Al Bundy esetében - nem izzadságszagúan jöttek a poénok. Ellentétben a Jóbarátokkal...
offtopic
Sz Peter 2014 okt. 26. - 13:11:49
Tõlem zárhatsz bármit de attól még én le fogom írni a véleményemet. :)

Elõször is sitcom-okról és humorról kezdtünk beszélni.
Joey és Rosalinda egy lapon említve? Meg Barátok közt?! Na ez tényleg humor. XD
Viszont ami meg érthetetlen számomra, hogy a Norm Show-t jónak tartod de a Joey-t nem. Nekem meg ez a furcsa.

És a végére: aki egy ilyenen nem tud nevetni - szerintem - az a sótlan ember:

https://www.youtube.com/watch?v=9Svw-OjYBk8
1/10
Gregger 2014 okt. 26. - 12:26:12 1/10
Igazából nem is a humorra akartam kihegyezni, hanem a minõsíthetetlen színészi játékra. Eltûntek az igazi jó színészek, nemcsak nálunk, külföldön is. Hol van most egy Telly Savalas, David Niven, Anthony Quinn, Sophia Loren, korai Niro-Pacino és sokan mások? Egyszerûen nincsenek, nézz meg egy régi filmet klasszikus szinkronnal,(nehezen fellelhetõ) igazi élmény, annyira jó hallgatni is, hogy a film másodrendû.Ezt hiányolom most mindenben...csak rossz utánzat van, amit az én gyomrom, és az igényesebb embereké sem vesz már be.
Van viszont Joey, Rosalinda stb és ez tetszik embereknek, ez a szörnyû, de eret nem vágok miatta, csak halkan megjegyeztem.
Ezzel ezt az eszmefuttatást le is zárom végleg, minden jót!
offtopic
Sz Peter 2014 okt. 26. - 02:17:51
Azt látom, hogy válaszoltál csak nem arra amit kérdeztem.
Pedig nem volt bonyolult, egy egyszerû eldöntendõ kérdés.
1/10
Gregger 2014 okt. 25. - 22:47:11 1/10 Előzmény Sz Peter
Azért gyártanak ilyen szemetet, mert ezt nyomják le a tudatlan ember torkán humor gyanánt. Könnyû reprodukálni más környezetben. Az ostobának még röhögõgép is van , hogy tudja mikor nevessen a poénnak szánt semmin. Ez pszichológia.
Ha minõségit csinálnának,(ami komoly szellemi munka) amit nem lehet sorozatban gyártani, senki nem nézné, ill élvezné a gyagyit, mert az izlése már annyit fejlõdött. Tudatosan csinálnak ilyen hulladékot, hogy az átlagembernek fel se merüljön igénye a jobbra, mert az nagyban növelné a gyártási költséget. A lényeg a reklámidõn van, ezek a sorozatok az un. kitöltõanyagok.
offtopic
Sz Peter 2014 okt. 21. - 20:15:26
Az, hogy másoknak nem az a humor jön be mint neked, az sem az õk, sem a sorozat hibája.

Vagy te egy múzeumban/kiállításon is lehülyézed azokat akiknek esetleg nem az a mûalkotás tetszik mint neked?
1/10
Gregger 2014 okt. 21. - 19:56:31 1/10 Előzmény Soprano Toni
Ez a sorozat olyan , mint oly sok más termék. Sorozatgyárban készült, ezért Humort csak nyomokban tartalmazhat, az sem szándékos.Sótlan emberek írják, mint a Bközt és társait itthon. Unszimpatikus az egész bagázs, a Jóbarátok is egy nyálfolyam volt.Színészi játék nulla, történet nulla, mondanivaló egy nagy nulla. Hogy ez sok embernek tetszik, az szánalom kategória, mentsen tõlük az ég.Ajánlom helyette a Norm show-t.
6/10
Soprano Toni 2014 szept. 30. - 18:09:19 6/10 Előzmény Meklód fia
A szereposztás miatt rossz. Fõleg az unokaöccsét játszó színész idegesít!
Meklód fia 2014 jan. 29. - 12:54:34
ez a sorozat jó, de a Jóbarátok után túl nagy elvárást kapott, mert mindenki ahhoz hasonlította. Biztos vagyok benne, hogy siker lett volna ez a sorozat, ha kicsit késõbb készül el.
Bigpapa 2013 dec. 12. - 14:17:39 Előzmény Sz Peter
Köszi :) legalább nem nekem kellett elmagyaráznom :D
offtopic
Sz Peter 2013 dec. 03. - 18:27:42
Szerintem azért mondja, hogy "h*lye amcsik" mert ott simán elkaszálnak egy sorozatot csak azért mert van egy másik, aminek nagyobb a nézettsége. És nem azért mert a kaszálandó rossz lenne.
Összes hozzászólás
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu