John a végén padlót fog

Bakancslistához adom
John Dies at the End
amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2012

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Új szer hódít a drogpiacon, a felhasználó előtt megnyílik a tér és az idő, más dimenziókban találja magát. Az egyetlen gond, hogy néhányan, akik kipróbálták a szert, nem emberi lényként tértek vissza. Dave és John, a két egyetemről kibukott jóbarát is a drog hatása alá kerül, minek következtében hihetetlen képességekre tesznek szert, és semmi sem marad titokban előttük. Ám éppen ez a tudás veszélyezteti nemcsak az ő életüket, de az emberiség jövőjét. Csak ők állíthatják meg az interdimenziós átjárón át érkező inváziót.

Stáblista:

Szereplők

Arnie Blondestone
Dr. Albert Marconi
Roger North
Lawrence Appleton nyomozó

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
SonnyJim 2019 dec. 30. - 22:52:09 5/10
Sajnos ez a film nem jó. Érdekesen indult, a film első felét még élveztem is, aztán lejtmenet...
Kár volt megnézni.
8/10
trudy 2014 júl. 30. - 01:05:21 8/10
A meglehetõsen gyenge pontszám ellenére úgy döntöttem, hogy adok neki egy esélyt és végig bírtam nézni. Sõt, mondhatom, hogy rég nem láttam már ilyen jó filmet. Valóban nem a tömegközönségnek való és a gyenge értékelés is ebbõl adódhat, viszont aki tényleg szeret néha kicsit kiszakadni a realitásokból és nem zavarja, hogy az élményt nem oszkár díjas színészek és reklámarcok, valamint nem a legdrágább vizuális effektek nyújtják, az nem fog csalódni. A film nem veszi magát komolyan, van benne humor, a szereplõk egyszerû emberek, akikkel lehet azonosulni, a kutya pedig barátságosabbá teszi a hangulatot. Nem kaptam tõle nagy mondanivalókat, de ettõl függetlenül számomra kifejezetten szórakoztató volt és talán még újra is nézném.
6/10
Mathos75 2013 júl. 06. - 22:14:12 6/10
Érdekes egyveleg a párhuzamos dimenziókról, egy kis horrorral és tini vígjátékkal keverve. Egy két figyelemre méltó gondolat elhangzik benne, de ettõl még egyszer nézhetõ darab. Átlag közönségnek kifejezetten idegesítõ és fárasztó lesz, így aki a mainstream vonalat szereti, az felejtse el ezt a filmet.