Jópofa kofa

Bakancslistához adom
10 Items or Less
amerikai vígjátéksorozat, 30 perc, 2006

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Mindenkinek megvan a maga problémája és mindenkinek akkora, amekkorát el tud viselni. De vannak kivételek. Ilyen a Gyümölcs és Miegyéb szupermarket, ahol talán még a gravitáció is másképp működik. A rendkívüli üzletben természetesen rendkívüli emberek dolgoznak, vagy valami ahhoz hasonlót csinálnak. A lényeg az, hogy a Föld bolygónak ezen kis apró szegletében nagy eséllyel számíthatunk meghökkentő és még annál is szórakoztatóbb történésekre.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
jeffero 2012 jan. 04. - 10:57:15
A Star Trek: Enterprise sorozatból ismert Jolene Blalock mint önmagát alakító vendégszereplõ a 3. évad 3. részében, melynek címe: A bolton kívüliek támadása (Star Trok).
Meglepõ módon parodizálták ki a népszerû scifi sorozatot, ez tényleg a jobb részek egyike.
jeffero 2012 jan. 03. - 10:53:47
Ki gondolta volna, hogy az RTL Klub újévi meglepetésként leadja a sorozat 3. évadát. Azonban a hétfõi pontos kezdés ellenére kedden 17 perccel késõbb kezdték, szóval aki beprogramozza, érdemes erre is figyelnie.

És mintha eredetileg úgy lett volna a mûsorújságban, hogy ismétléssel adják, nem csak az 1. részt, de lehet, hogy rosszul emlékszem, mert most meg jövõ hét szerdától azt látom a mûsorújságban, hogy a másik tölteléksorozatukat, a Míg a halál el nem választ címûnek a 3. évadát kezdik el ismételni.
zottyo534 2011 márc. 27. - 11:18:21
Ott 21 darab ember értékelte nyócésfelesre, gondolom a többi 3 perc után elkapcsolt, és azon nyomban kitörölte az emlékét is.
Most én is elkapcsolok és rögtön visszaírok, hogy mire emlékszek belõle.
1/10
atlagenber 2011 márc. 27. - 11:03:39 1/10
Lehet hogy a film maga jó lenne, de a szinkron annyira csapnivaló, hogy tíz perc után az ereimet akartam felvagdosni! Pedig az IMDB-n jóra értékelték! Fényes példája annak, hogy lehet valamibõl sz*rt csinálni!
1/10
rajongo1 2010 okt. 06. - 14:48:48 1/10
Ez nagyon, nagyon, nagyon gyenge. Adnék rá egy nagy nullát, de sajnos nincs. Ettõl ezerszer jobb sorozatok is vannak. Nem értem az Rtl-t. Bevezették a déli jós mûsort, most meg ez... Könyörgöm legalább egy jó filmet adjanak le egy héten. Nem kérek a sok szar doktor csont, enszíjájesz, meg mindenféle helyszínelõs baromságokból
eberti 2010 okt. 06. - 14:44:12 Előzmény jeffero
nagy baromság ez a sorozat!
az elsõ két részbõl azt hittem jobb lesz!
át is kapcsolok azóta.
idegesítõen locsifecsi a góré!
meg amiket kitalálnak! rémes!
jeffero 2010 szept. 06. - 21:31:41
Jó lenne, ha most adnák tovább, mert összesen 21 rész van, és csak 6-ot adtak le legutóbb is. Fura ez a mûsorrend, e héten kedd, szerda, péntek, jövõ héten kedd, szerda, csütörtök, aztán majd kiderül, hogy utána következõ héten megy-e tovább. A celebes mûsor ismétlése, ami 15 óra körül van, eszerint nem egyforma hosszú, hisz anno élõben ment, ill. a Fél kettõ mûsor hosszától is függ, az is változó.
9/10
nzs 2009 okt. 18. - 16:01:13 9/10
Felmérni, hogy különbözõ napokon éjjel 1-2-kor milyen a nézettsége?? Ne nevettes már! Ez egy "tölteléksorozat", amit valószínûleg egy másik sorozattal együtt voltak kénytelenek megvenni, így olyankor adják le, amikor a legkevésbé "fáj".
jeffero 2009 okt. 18. - 12:16:01
Habár itt a port.hu adatlapon nincs felsorolva, mégis érdekesség e sorozat a kapcsán, hogy a Richard szerepében látható Christopher Liam Moore ismerõs nekem egy másik sorozatból, nemrégiben az Amy-nek ítélve sorozatban láthattam. Ott az Ian Jankowski nevû különc bírósági írnokot alakítja, aki a bírónõt és segédjét bepanaszolja, mert azok önfeledten cseverésztek a folyosón, bosszúból amiért korábban a bírónõ a tárgyalóteremben rendreutasította. Összesen 4 epizódban szerepel, míg ebben a Jópofa kofa címûben mindegyik részben.

Az RTL Klub megint lyukasórát játszik e sorozattal, mert akkor vetíti, amikor sikerül valami lyukat találnia neki. E héten 2 epizód ment le, a következõ mához 2 hétre kerül mûsorba. Vagy talán afféle bevezetõ vetítés lehetett a heti, hogy felmérjék milyen a nézettség, és emiatt várhatunk a következõ részre?... Ki érti...? Mondjuk nem újdonság ez, más kisebb, vagy kevésbé népszerûbb, vagy más csatornától átvett sorozatokkal is megjátszotta ezt. Hát nem egy sorozat-barát csatorna, az biztos, ill. a neki tetszõ, nézettebb sorozatokkal tõrõdik inkább. Egy Cobra 11 vagy a Barátok közt, vagy más hasonló szappanopera az biztosan elõnyt élvez, és mindig rendszeres idõpontban lesz látható.
zs9302 2009 okt. 02. - 15:44:53
Új sorozat, lehetetlen idõpont, ismeretlen színészek.
És a címében sok az o.
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu