Film

Jöttem, láttam, beköltöztem /HouseSitter/

magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 102 perc, 1992 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

159 szavazatból
Szerinted?
Newton Davis egy álomházat épített álmai asszonyának. De a nő nemet mondott. Davis romokban hever, de ház szerencsére nem. A férfi is és a ház is megtetszik az elbűvölően bájos, ámde szegény pincérnőnek, Gwennek. Habozás nélkül beköltözik az üres lakásba - és a férfi üres életébe, aki azon veszi észre magát, hogy tudtán kívül megnősült. Hiába próbál tiltakozni a helyzet ellen, a női praktikákkal szemben tehetetlen. S az igazság az, hogy egyre jobban tetszik neki ez a gátlástalan, de mégis kedves, új lakótárs, aki talán még soha nem mondott igazat.

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Alkotók

Linkek:

Vélemény:


2016. február 23. 19:33
Igen......ez világos!! Kösz, hogy elmagyaráztad...........szóval egyik szülője sem magyar, csak az anyja vándorolt ki Magyarországról!! Okos!! Olyan mint a kiccigángyerek, ő nem cigány, csak az apja-anyja az!!
Persze lehet, hogy igazad van, mert az anyja egyébként Laura Steinhoff, magyar származású zsidó volt....... na Ő sem volt magyar, csak az apja és az anyja!
Na, hogy tisztázzuk, a nagymama és a nagypapa vándorolt ki, a lányuk a Goldie - Aranka - édesanyja, ha jól fordítom az IMDb-t - Her mother was Jewish and the daughter of Hungarian immigrants.
És most pedig jól meg fogom nézni a filmet......ismét.

2014. november 16. 00:58
Goldie Hawn-nak egyik szülője sem magyar származású!
Az édesanyja csupán Magyarországról vándorolt ki annak idején.

2014. november 15. 20:15
Amikor elkezdtem olvasni a címét, átvillant az agyamon: add, hogy 'visszamennénk' legyen a vége! Hát sajnos nem az lett. Aztán láttam, hogy Goldie Hawn, nocsak, ez még így is jó lehet - aztán láttam, hogy Steve Martin és részemről itt a vége. Ki nem állhatom a pasast.

Összes hozzászólás