Kalózok

Bakancslistához adom
Pirates
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott francia-tunéziai kalandfilm, 107 perc, 1986

Értékelés:

27 szavazatból
Szerinted?

Hét tenger legkegyetlenebb és legmogorvább kalóza, a szőrös szívű és még szőrösebb képű Red kapitány (Walter Matthau - Dennis a komisz, A szomszéd nője mindig zöldebb) a nyílt tengeren hányódik szárnysegédjével, Békával, valamint néhány kiéhezett cápával maga körül. A két rettenetes kalóz éhségében már majdnem egymást falná fel, mikor szerencséjükre rájuk talál a Neptun nevű spanyol gálya legénysége és megmenti őket. A falábú kapitány egy pillanatig sem tölti az idejét holmi hálálkodással, sokkal inkább szövögeti gonosz tervét, hogyan vegye át a hatalmat a Neptunon, ugyanis a hajó gyomra rejti az évszázad legnagyobb fogását: egy színarany azték trónszéket. Nincs, aki megállítsa őt. Na jó, mégis van...
Roman Polanski, a Keserű méz, az Őrület és a Vámpírok bálja rendezője látványos tengeri csatákban, kalandban és humorban bővelkedő filmet készített, kalandfilm és vígjáték nagyszerű keverékét.

Stáblista:

Szereplők

Thomas Bartholomew Red kapítány
Linares kapítány

Díjak és jelölések

Hozzászólások

Szerinted?
majorlacko 2015 jan. 25. - 12:23:55
Valamint a lentebb említett változat már 121 perces.
majorlacko 2015 jan. 25. - 12:20:43
Érthetetlen a film alulértékelése. Még anti-Polanskisok is nagyra tartják, igaz rettenetes cockney akcentusban nyomatja Matthau. Ha valaki szeretné megnézni, megtalája a YIFY-s BluRay-t, de angol feliratot csak a subscene biztosít hozzá, mivel magyar az valami oknál fogva nincs. Nálam alapmû.
9/10
bamba 2011 ápr. 03. - 19:04:17 9/10
Kalandfilm kedvelõknek alap!
Roy Mustang 2008 okt. 24. - 14:40:34
Tényleg jó, az elején mennyit röhögtem Red kapitányon:)
Bár a vége kicsit lehetett volna még jobb.
10/10
kiss erno 2007 okt. 27. - 23:09:11 10/10
Van olyan jó ez a film mint a "A Karib-tenger kalózai".Sõt ez még természetesebb is,mert ezt nem túlozták el a számítógépen összehozott filmkockákkal.Ha egyszer is vetítik,minden kaland film kedvelõnek ajánlom a figyelmébe.Nállam jobban bejött mint a "A Karib-tenger kalózai".És persze a "kalóz film" top listán az elsõ helyen áll!
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu