Kaméleonok

Bakancslistához adom
Silver Tongues
amerikai filmdráma, 87 perc, 2011

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

A szerelmespár Gerry és Joan sötét játékot űznek. Miközben városról városra utaznak, minden helyen más és más személyazonsságot vesznek fel. Kielégíthetetlen vágyat éreznek arra, hogy mindenhol más embereknek adják ki magukat. Különös játékuk során nincsenek tekintettel semmire és senkire, nem érdekli őket, hogy annak milyen következményei vannak, vagy az, hogy örökre megváltoztatják azoknak az embereknek az életét, akikkel találkoznak. Egyik hazugság hozza a másikat, mígnem a hullámok egyszer összecsapnak a fejük fölött.

Stáblista:

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
drtibi 2013 márc. 12. - 18:27:24 Előzmény pinkaqua19
Szia!
Bocs, csak most néztem rá újra erre a filmre. Igazad van, a beállításokkal lehetett baj. Késõbb találkoztam ugyanis azzal, h az egyik dekóderen volt felirat, a másik dekóderen nem. Mindkettõ ugyanazt a tányért hozza, de más a típusuk, stb.
pinkaqua19 2013 jan. 22. - 19:34:23 Előzmény drtibi
Szia, én is tegnap láttam elõször a Cinemaxon, nekem volt felirat...
Megjegyzem egyszer még az HBO-nak is írtam, h lehagyták a kedvenc sorozatomból a feliratot, de kiderült, h csak a tv-n kellett állítani valami képarányt vagy mit. Talán érdemes csekkolni. Vagy ha UPC-s vagy, a távírányítóval külön beállítható a felirat. Csak tipp, mert furi lenne, h nekem feliratosan megy, Neked pedig nem :) Sok sikert.
drtibi 2013 jan. 22. - 17:29:33
Tegnap felirat nélkül ment le.
Kíváncsi vagyok, ma a C2-n lesz-e felirat. Huszonéve egy Ker-TVtõl hasonló esetben megkérdeztem még naívan: Önök csak vetítenek vakon, vagy valaki van is a stúdióban? A portás válaszolt az emailra: Nagyon szégyelljük magunkat...
pinkaqua19 2013 jan. 22. - 00:07:08
Micsoda film! Nézzétek szeressétek!
9/10
o-l-i 2012 aug. 24. - 13:03:57 9/10
Uhh, ennek örülök, hogy én indíthatom a témát. Sosem volt még ilyen. Külön azért is örülök, mert amint vége lett a filmnek, azonnal jöttem ide, mert szenzációs élmény volt. Színészi alakítás zseniális, egyszer sem esek ki a történet menetébõl. Picit zavaros a sztori, de épp ez a film értelme. Nem kell mindenben logikát keresni, - attól függetlenül, hogy az utolsó két percben minden világossá válik - épp elég a színészek játéka, a csodás képek, és a mélyen elgondolkodtató jelenetek. Nem is akarom tovább dicsérni, ezt látni kell. Ez a film teljesen kimeríti a dráma kategóriát. Minden megvan benne ahhoz, hogy a nézõ megélje az összes lehetséges érzelmet, amit egy film kiválthat.