Kanapé New Yorkban

Bakancslistához adom
Un divan á New York
francia-német-belga romantikus vígjáték , 108 perc, 1996

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Henry menő pszichológus New York-ban. Annyira nehézkes és visszahúzódó, hogy még menyasszonya is elhagyja. Ekkor úgy határoz, hogy hosszabb időre Párizsba utazik, ahol lakást bérel. Felad egy hirdetést, amelybe felajánlja new york-i lakását cserébe egy párizsiért. Beatrice jelentkezik a hirdetésre, aki szívesen megy New York-ba egy kis kikapcsolódásra. Henry azonban megunja Párizst és hamarabb visszatér New York-ba a megállapodásuknál. Óriási meglepetés éri, amikor kiderül számára, hogy Beatrice átvette a praxisát és pszichológusnak adva ki magát foglalkozik a pácienseivel. Henry úgy dönt, hogy álnév alatt bejelentkezik a lányhoz és meghallgatást kér tőle.
FEA2 FEA2

Stáblista:

Szereplők

Beatrice Saulnier
Henry Harriston
Lizbeth Honeywell

Hozzászólások

Szerinted?
tortura 2014 jan. 01. - 14:23:25 Előzmény cirmuli
Igen, mondasz valamit. Jó film is lehetett volna, de ez a repteres-kutyás dolog nagyon hiteltelen. Meg kutyát nem vihetsz csakúgy a repülõn..... Ahhoz oltási papír kell, stb.
Számomra túl vontatott is volt. Ráadásul annak az esélye, hogy a valóságban ilyen történhessen, szinte nulla. Egy jól menõ gazdag amerikai pszichiáter sosem fog ellakni egy olyan ganédombon, mint a csaj lakása. Még én sem..... (pedig se gazdag, se menõ nem vagyok, csak igényes).
cirmuli 2013 dec. 30. - 14:26:52
Inkább nem pontoztam, mert keveset adtam volna. Pedig alapjában véve nem rossz a film ötlete. De a vége borzasztó gagyi. Fõleg éjfél után, amikor tényleg azért maradtam fenn, hogy jól szórakozzak.

A párbeszédek mintha egy középkori darabból jöttek volna elõ:
Spoiler-
- ...szeretem
- mit mondott?
- á, semmi...
Szóval összecsapták, pedig jobb is lehetett volna.

Amikor meg a kutyus fut a kocsi után...na attól végképp begurultam, hülye liba hagyja, hogy a kutya a forgalmas úton ügessen? Erre megjelenik a kutya a reptéren, mert oda meg pont egy kóbor ebet engednek be... NE MÁ'!
spoiler vége :-D
10/10
fredi60 2010 nov. 11. - 21:11:16 10/10
ÉLn is csak ajánlani tudom! Binoche kedves és Hurt is nagyon jó benne... :)
frenchbullie 2010 nov. 11. - 11:02:27
Üdv! Üditõ kis vígjáték, fõleg, ha az ember túl sok "komoly" filmet nézett, és valami könnyû szórakoztató történetre vágyik:-)
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu