Káosz

Bakancslistához adom
Chaos
16 éven aluliak számára nem ajánlott francia filmdráma, 109 perc, 2001

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Paul és Hélene kocsijukból közönyösen végignézik, amint Malikát, a fiatal prostituáltat két férfi megtámadja és kegyetlenül helybenhagyja. A bűntudattól vezérelt Hélene meglátogatja a kórházban kómában fekvő lányt, és elhatározza, hogy férjét és fiát otthagyva gondoskodik róla. A két támadó strici azonban nem szándékozik békén hagyni Malikát, és Hélene nemsokára nyakig belekeveredik az erejét meghaladó esetbe: megpróbálja megmenteni a fiatal prostituált életét és kimenteni hóhérjai karmai közül.

Stáblista:

Díjak és jelölések

  • Cézár-díj

    2001
    Legígéretesebb fiatal színésznő: Rachida Brakni

Hozzászólások

Szerinted?
maroti anita 2010 máj. 26. - 15:10:34 Előzmény Borella
Nagyon jó a film. És gratulálok a szinkronrendezõnek. Nagyon jó hangok tolmácsolták nekünk a történetet. Nagyon szeretem Mihályi Gyõzõ kivételes orgánumát, a nõies hangú Kis Virágot, a rekedtesen csibész Joó Gábort és a dögös csajhangot, Vadász Beát. Nagyon izgalmas és pörgõs a film, mindenkinek csak ajánlani tudom.
Borella 2010 máj. 18. - 04:25:55
Ez a film eszméletlenül jó volt! Tüzes, temperamentumos, fergeteges humorú, szórakoztató és mélyen igaz, drámai valóban, ha nem is dráma, inkább tragikomédia, de a (sajnos) nagyonis általánosnak tûnõ férfi idiotizmust és alapvetõ szarháziságot, mérhetetlen önzést, a hímsovinizmust és pöcsöntudat-mentalitást, sõt - ami a prosti futtató striciket illeti - a szadista aljasságot ragyogóan, pergõn, elementáris erõvel mutatja be, ragadja nyakon, tökön, bocs, de ezt muszáj volt leírnom. Isteni rendezés!
Még akkor is le kellett írnom, ha mindig van kivétel, én hiszek benne, talán láttam is egyszer valahol :-)), na tõlük elnézést kérek eme kirohanásomért, de ez a film arról szól, amitõl százezerszám szenvednek a nõk a világban, sokszor úgy, hogy nem is tudják. De ebbõl a filmbõl pontosan, egzakt módon megkaphatják a diagnózist.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu