Karácsony a fellegekben

Bakancslistához adom
Christmas in the Clouds
amerikai családi vígjáték, 96 perc, 2001

Értékelés:

21 szavazatból
Szerinted?

Ray (Timothy Vahle) az indián törzs tulajdonában lévő és nehezen boldoguló sielőhely új menedzsere. Meg van győződve arról, hogy az egyik vonzó női vendég inkognitóban egy előkelő utazási magazin munkatársa. Ellenben a nő azért érkezett, mert abban reménykedik, hogy megtalálja azt a férfit, akivel az interneten romantikus levelezést folytatott. Amikor a nő véletlenül összekeveri Ray-t titokzatos levelezőtársával, elkezdődik a tévedések vígjátéka.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
Rent25 2011 nov. 24. - 12:30:22 2/10
A legborzalmasabb karácsonyi film, amit valaha láttam. Karácsonyi hangulatból nulla. Ezzel a filmmel nyitottam volna (illetve nyitottam is) meg az idei karácsonyi pakkot! Szerencsére már az elején ki szoktam szórni az ilyen ggyi filmeket, a nívósabbak meg maradnak az ünnepere! Értékelésem: 2/10 :(
jeffero 2011 máj. 07. - 11:46:09 Előzmény Ghanima
Az alábbi oldalon írják a megjelenések, tévés-mozis premierek dátumait:
http://www.imdb.com/title/tt0221074/releaseinfo

E szerint Amerikában a filmet két filmfesztiválon vetítették elõször 2001-ben, azonban a tévés premierre csak majdnem 5 év múlva, 2005 decemberében került sor. A novemberi dátumban van, hogy "limited", ez talán valami helyi kábeltévés csatornára, nem országos terjesztésre, vagy más módon szûkebb körben való vetítésre utalhat.
Ghanima 2011 ápr. 03. - 09:44:56
Egy furcsaságot láttam még a film szereposztó listája legvégén: 2005. volt beírva, miközben az IMDb szerint is 2001-es a film. :-o
Ghanima 2011 ápr. 03. - 09:42:53
Hehe... így lenne, ill. lett volna tegnap ötösöm a lottón: a film vége utáni ismertetõben ott áll: special thanks to Robert Redford. :-))
Ghanima 2011 ápr. 03. - 09:20:24
Igaz, hogy csak kis szerepben, de jelen volt Wes Studi és Graham Greene is!
Szokás szerint egyikük neve sem jelenik meg a porthu szereposztó listáján...
De jó..., most látom, mit ír róla az IMDb: "ez a modern környezetben játszódó, elsõ romantikus komédia, amit szinte teljes egészében amerikai bennszülött szereplõk közremûködésével készítettek."a nagy kivétel a jó öreg M. Emmet Walsh, a kiváló jellemszínész.
És micsoda vidék... Utah, Sundance... (gyanítom, Redford keze is benne lehetett a dologban, a filmet is a Sundance Fesztiválon mutatták be).
Az itt nem látszik, hogy korábban _mikor_ és melyik magyar csatornán vetítették (ha egyáltalán), de szerintem bármelyik karácsonyi adásfolyamban megállná a helyét.
És így, húsvét elõtt is nagyon kellemes kikapcsolódás.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu