Karácsonyi ajándék

Bakancslistához adom
Regalo di Natale
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott olasz filmdráma, 98 perc, 1986

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Franco, Ugo, Stefano és Gabriele valaha jó barátok voltak, együtt járták a jazz klubokat és együtt csapták a szelet a lányoknak, és együtt hódoltak persze közös nagy szenvedélyüknek, a pókernek is. Aztán Ugo és Franco végzetesen összevesztek és végül mindannyiukat elsodorta egymástól az élet. Egy különös karácsony estén azonban újra összejönnek, hogy egy igazi nagy partit játsszanak a titokzatos Ügyvéddel. Ez lehetne talán a nagy kibékülés is? De az események egészen másként alakulnak.

Stáblista:

Szereplők

Santelia űgyvéd
Franco Mattioli
Ugo Cavara
Stefano Bertoni
Gabriele 'Lele' Bagnoli

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Seemann 2008 okt. 29. - 19:44:31
Nagy film... kultuszfilm, mondhatni, legalábbis az olaszoknál. Nem nagyléptékû, de a maga nemében lebilincselõ. Meglepett hogy ilyen régi, amikor elõször láttam csak a filmben lévõ kocsikat látva kezdtem kapizsgálni hogy itt valami 80-as évekbeli darabról lehet szó. A második valóban nem üti meg az elsõ színvonalát, de az sem rossz. Érdekes megnézni ki mennyit öregedett.
6/10
SandroVM 2007 dec. 14. - 13:43:03 6/10
Elméletileg pókeres film, de az elsõ felében egyáltalán nem látunk pókert. A másodikban is csak kívülállóként izgulhatunk, ki tudja, kinél milyen lap van? De a lapok csak részben számítanak...

Nem rossz film, de kicsit vontatott.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu