Karantén

Bakancslistához adom
Quarantine
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai akciófilm, 86 perc, 1999

Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Terroristák halálos vírust lopnak el azzal a céllal, hogy rászabadítják az egyik kisváros lakóira, amennyiben a kormány nem teljesíti a követeléseiket. Az elnök Dr. Galen Brontyt és csapatát küldi a veszélyes zónába a vírus izolálására, míg a kormány egy védett helyen húzza meg magát a legrosszabbra is felkészülve. Ám a terroristák eltérítenek egy gyerekekkel teli repülőgépet és behatolnak a lezárt területre. Úgy tűnik, az emberiség sorsa a tudóscsoport gyorsaságán múlik.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
offtopic
NANU..! NANU..! 2011 máj. 25. - 22:36:23
A Film az tényleg egy nagy rattyi, de a mondani valója és a Story, egyáltalán nem az, és most hogy láttam vagy két hete, Én már is másként tekintek rá, mert ugyebár a mondás is azt mondja, hogy „nem véletlenül zörög az a bizonyos haraszt”... ;)
Lásd, most az antibiotikumoknak is ellenálló Németben felütött, állítólagos baktérium, de akár a H1N1 is lehet egy elszabadult vírus, akár valamelyik felrobbant ûrhajóról visszamaradva… :(
Vagy akár egy Biológiai fegyverként legyártott valami, aminek épp az a lényege, hogy a tünetek a hagyományos Influenza járványhoz hasonlóakat produkálja, így nehezebb ellene fellépni, mert úgy sem fogják bejelenteni, hogy igen, ez egy elszabadult laborból/ban kikísérletezett termék vagy a rossz Fiúk terméke... :(
Azért az is érdekes, hogy ez a mostani Német fosással járó és halálos baktérium, épp az Ich Bin Laden Likvidálása után, egy pár hétre rá üti fel a fejét, már-már jobban elhinném azt, hogy az Aladinok az atom fenyegetést, csak blöffnek hintették el és könnyebb egy Biológiai anyagot elhinteni, itt-ott, mint sem egy 100kg-os bombával szaladgáljanak a hónuk alatt… ;XD)))
Steve1 2011 máj. 08. - 18:11:18
* SPOILER
(Már emennyiben egy ilyen filmnél le lehet lõni bármilyen poént.)

Odahívja a zsaroló az USA elnökét egy repülõgéphez, aki ráadásul oda is megy. Ezután a zsaroló leszáll a géprõl és egy pisztoly van a kezében. Ezt utána az elnõk felé tartja az elõnök emberei meg leresztett fegyverrel nézik mi történik. Hát ez valóban nem túl életszerû.
Steve1 2011 máj. 08. - 17:46:37 Előzmény Bigpapa
...és hová tûntek a hétvégi családok?
Manapság a válás a trendi, így felesleges családi filmeket adni, mert olyan család, aki együtt tudna tévézni szinte már nem is létezik.
oroszlány2 2010 okt. 17. - 18:05:42
elképesztõ... ennek a filmnek egyetlen perce sem életszerû.
oroszlány2 2010 okt. 17. - 17:38:13 Előzmény bt ice dogg j
nem is picit ratyi. ez valami hihetetlen gagyi film
Bigpapa 2010 okt. 17. - 16:50:23
Hova tûntek a hétvégi családi filmek? Újabban csak halálosztó múmiák,vírusok,földrengések,szuper viharok,irányíthatatlan utasszállítók,gyilkos pókok vannak terítéken. Hihetetlen.Éljenek a "gagyi" katasztrófa filmek!
bt ice dogg j 2009 márc. 30. - 19:37:00
Mint sok filmnél az alapötlet jó de a film picit ratyi egyszer lehet max megnézni
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu