Karibi szerelem

Bakancslistához adom
Flor do Caribe - Caribbean Flower
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott brazil filmsorozat, 2013

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

A szerelem a legnagyobb kaland! Brazília szikrázó homokos tengerpartja a Karibi szerelem megkapó történetének helyszíne.
A csábítóan szép idegenvezető, Ester (Grazi Massafera) és a sármos Cassiano (Henri Castelli), a légierő pilótája őrülten egymásba szeretnek. Szerelmük éveken át töretlenül lángol, míg egy napon Alberto (Igor Rickli) alattomos csalásának áldozatai lesznek. Alberto titkon szerelmes Esterbe és mindent elkövet, hogy megszabaduljon vetélytársától. Alberto megbízásának teljesítése közben Cassiano eltűnik. Évekig Cassiano a veszélyes Rafael (César Troncoso) fogságában tengődik, Alberto pedig elérkezettnek látja végrehajtani ördögi tervét: feleségül veszi Estert. Ám Cassiano egyik rabtársa, Duque (Jean Pierre Noher) segítségével megszökik, és visszatér Brazíliába, hogy újra megtalálja élete szerelmét és bosszút álljon az ördögi Albertón.
A Karibi szerelem gyönyörű trópusi környezetben játszódó, kalandos történet, amely bebizonyítja, a szerelem minden akadályt legyőz.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
Máriácska 2016 márc. 12. - 17:19:29 8/10
Remek sorozat! Érdemes megnézni.
offtopic
ildimix 2016 febr. 27. - 17:28:03
Nagyon szívesen! Örülök, hogy segíthettem.
10/10
offtopic
Alison Taylor 2016 jan. 04. - 14:53:03 10/10 Előzmény ildimix
Szia!


Nagyon szépen köszönöm a tippeket! Utánuk fogok nézni :)
offtopic
ildimix 2015 dec. 30. - 12:13:49 Előzmény Alison Taylor
Ajánlok neked pár békés szép sorozatot.

Mr. Selbridge igaz ez angol sorozat én nem igazán kedvelem az angol sorozatokat mert elvontnak lassú lefolyásuaknak tartom õket. Most kimerem jelenteni az mr. Selbridge lett az egyik kedvenc sorozatom. 2 évadot leszinkronizáltak már alig várom, hogy a 3. évadot szinkronosan leadják. Állítólag van 4. évada is a sorozatnak. Nem hosszúak az évadok 10. részbõl állnak évadonként.

Ajánlok neked 1 6 részes olasz sorozatot félve szertni a címe.

Ajánlom még a Grand hotel részeit fordulatos sorozatok ezek szerintem érdemes rászánni az idõt.

Szép napokat!
10/10
Alison Taylor 2015 aug. 06. - 10:31:23 10/10 Előzmény malvinkicska
Azt már nagyon régen ledaráltam, még amikor elõször vetítették. :) Bár igazság szerint olyan régen volt, hogy nem is emlékszem már rá.
malvinkicska 2015 aug. 01. - 17:49:23 Előzmény Alison Taylor
Az M3-on ismétlik a Pampák Királyát Isteni helyeken játszódik a színészi munka utánozhatatlan, olyan jelenetek vannak benne szemet gyönyörködtetõ, nagyon igényes munkára vall.
10/10
Alison Taylor 2015 júl. 15. - 19:04:26 10/10
Tudnátok esetleg ajánlani hasonlóan békés sorozatokat? Elõre is köszi! :)
10/10
Alison Taylor 2015 júl. 15. - 19:02:38 10/10
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Nekem is nagyon bejön ez a sorozat. Igényesnek tartom, és valóban sokkal kevesebb - már-már szinte elhanyagolható - benne az erõszak a többi latin-amerikai sorozathoz képest. A zenéi igazán elvarázsolnak, kénytelen is voltam megszerezni. :) Még csak a negyvenedik részen, tehát az egyharmadán vagyok túl, és nagyon várom, hogy láthassam a többi részt is!
offtopic
ildimix 2015 febr. 21. - 00:03:54
Ez a sorozat nekem nagyon tetszett. A legnagyobb vesztese Alberto õt nagyon megsajnáltam a végére. Esthernek nem kellett volna az elején hozzámennie és gyereket szülni neki, mert soha nem szerette õt. Héliosz megváltozott jó irányba ez nagyon tetszett. Újra halász lett és megtalálta a párját. Candino és családja jól járt a drágaköveknek köszönhetõen.

Jó, hogy ebben a sorozatban nem volt öldöklés szép sorozat volt mindenkinek csak ajánlani tudom.

Malvin köszönöm, hogy megbeszéltük az eseményeket. Remélem más topicban is találkozunk.
malvinkicska 2015 febr. 20. - 18:13:28 Előzmény ildimix
Ma vége lett a sorozatunknak nagyon tetszett a befejezés, igazán jó kis sztori volt, egyszóval érdemes volt nézni.
malvinkicska 2015 febr. 18. - 15:41:30
Kedves Ildi ezt a hetet ki ne hagyd, nagyon jól zajlanak az események az öreg lebukott, bíróság elé állítják a sok bûnért Alberto kibukott a hír hallatán. Az egyenruhában Cassiano nagyon jól néz ki, kár két nap és vége.
Üdv neked.
malvinkicska 2015 febr. 16. - 16:43:55
Nagyon jó volt a mai rész is sok minden történt az öreg unokája szakácsnak álcázva lehallgatót szerelt az öreg Dional, Esther babát vár olyan öröm van, nagyon szépen mondta Cassiano E-nek, most elõször hallja tõle vár babár, mert ugye az elsõt nem tudta elmondani. Alberto kitûnõ színész nagyon jól alakítja a csalódott és kisemmizett férfit. Elment szakorvoshoz, mikor hazaért fûl tanúja volt az anyja és nagyapja beszélgetésének ami tömören, hogy a fiát is õ bolondította meg, mint most az unokát.AMA kezét megkérte a hapsi nagyon romantikus volt ezek erre sokat adnak, valóban egy rózsaszín mámoros dolog volt.
zsazsa777 2015 febr. 15. - 14:30:10
Sajnos 23-ától vagyok, akkor kezdek el nézni v-mit, ami kora délután kezdõdik. Azt hiszem, hogy azt, ami ennek a helyén lesz. Remélem, hogy akkor talizunk. Üdvözöllek Benneteket!
malvinkicska 2015 febr. 13. - 17:27:39
EZ egy csodás szerelmi háromszög Cassiano gyerekkori szerelme Esther volt, de tetszett Albertonak is, mivel nagyon jó barátok voltak, az esküvõ elõtt megbízta Cassianot szállitson neki gyémántot, de nem az a volt a csomagba, és akinek vitte az 7 évre becsukta kínozta, sok megpróbáltatásban volt része. Herceg volt a társa és azzal sikerült megszöknük. Addig az idõ alatt lett a felesége E A-nak mivel halálhíre volt C-nak de csak megjátszották. Amikor hazajött C kezdõdtek a bonyodalmak, a kisfiú, is A-t hitte apjának mivel nem mondta el E a gyereknek, ugye közben született a kislány. aztán fény derült ki az igazi apja Samukának nevére vette. Aztán elkezdtek újra randizni E és C mert nagyon szeretik egymást, szóval nagyon szép és érdekes volt a történet a mellék szállakra nem tértem ki nagyon hosszú lenne. ILdi Helios meg tömpült örült a szelet csokinak addig meg azt sem tudta milyen magas lovon ült leesett nagyot esett, A mai rész kimondottan szép volt jól hozza ALberto, hogy mivé lesz egy ember ha csalódik, A kislányt keveset mutatják, nem tudom miért, pedig ugye addig pereskedtek, amíg E kapta meg a kislányt.
offtopic
ildimix 2015 febr. 13. - 16:26:19
A mai részben kiderült Esther terhessége. Alberto erre a hírre bekattant elrohant. Héliosz örült Zuzu látogatásának. Úgy látom letört a szarva már nem olyan beképzelt hajlandó találkozni a szüleivel is. Várom a folytatást amit a netrõl fogok tudni nézni.
zsazsa777 2015 febr. 13. - 15:55:33
Kedves ILDIMIX és MALVINKICSKA ! Amint észrevehettétek "csak" kb. 15 részt láttam, amibõl nem nagyon tudok véleményt alkotni, de azért van 1-2 dolog:
Azt írják, hogy a szépséges Esther (nekem nem tetszik, túlságosan csontos az arca és csúnya a szája) Amikor becsukták a szerelmét, akkor összeállt a pszihopata Albertóval és szült neki?!
A Laura kislánynak még soha (legalábbis én nem) nem hallottuk a hangját! Biztos az apjára ütött, aki hacsak rám néz, már rosszul vagyok!
A Samuka nagyon aranyos, talpraesett legényke, ha így folytatja, nagy jövõ vár rá.
Casiano, szerethetõ, aranyos, mindent megtesz a szerelméért és a családjáért.
Huh, már megint túlzásba vittem. Nem biztos, hogy egyezik a véleményünk, de abból a kevésbõl, amit láttam, ezt szûrtem le. Folyt.köv.
offtopic
ildimix 2015 febr. 13. - 12:36:33
Zuzu nem voltál sok örülünk a bejegyzésednek. Nekem a kedvenc török sorozat a végsõ akarat volt alig vártam, hogy folytatódjon a sorozat. Nagyon ajánlom neked tölsd le a netrõl ha tudod vagy nézd meg a neten.

Kíváncsi lennék a véleményedre ha belenéznél.

Az új sorozat február 23-tól lesz de ezt már írtuk neked. Kíváncsi leszek rá én is.

Szép napot!
offtopic
ildimix 2015 febr. 13. - 12:29:59
Zuzu örülünk, hogy csatlakoztál hozzánk ha már a végén is a sorozatnak. Te is leírhatod a véleményedet a filmrõl. Még a jövõhéten nézhetjük utána jön 1 új sorozat dupla részekkel. Tudja valaki, hogy ez hány részes lesz? Ha 120 résznél több akkor én lehet el sem kezdem. Remélem az rtlmoston vissza lehet majd nézni, mert természetesen az idõpont korai csak akkor nem, ha szabadnapos vagy szabin vagyok.

Malvin én a parancsnok helyében nem házi õrizetben hagytam volna Dionisziot, hanem maradt volna a börtönbe. Remélem Ottó nem fogja megszöktetni. Dora jól tette, hogy elment még az a szerencse, hogy Wiliemet nem vitte magával csak a kisbabát.

Spoiler: Estherrõl kiderül kisbabát vár. Én azt nem értem Albertonak minek szült ha nem szerette? Laurinyát alig mutatják inkább Samukát.

Sp vége.

Várom a mai részt!
malvinkicska 2015 febr. 13. - 12:12:29
Az elkövetkezõkben sorozat özön várható február 23 Rosário Amerikai-Venezuelai, márc 2-tõl Miserables és Corazon Esmeralda, mind az RTL2-õn. Lehet válogatni kinek mi jön be.A karibi szerelem egy hét és vége, amit írtam csak azért mert kérdezted ez volt a válaszom. A török sorozatok mindnél jobbak legalább is nekem. A nálunk leadott szinta össz sorozatot láttam nem csalódtam, nagyon jó volt az Igazgyöngy is, az Ezel nagy síker rengeteg e rajongó tábora, aztán abba hagyta az RTL a Kurt Seyit ve Sura. Igaz ez ízlés dolga ki mit szeret, az olasz sorozatok is nagyon jók és szépek, a történetek nem feldolgozások, mint a Mexikóiak az utóbb adottak, csak szenvelgés, nem is nézem a Macskát sem.
malvinkicska 2015 febr. 13. - 12:12:10
Az elkövetkezõkben sorozat özön várható február 23 Rosário Amerikai-Venezuelai, márc 2-tõl Miserables és Corazon Esmeralda, mind az RTL2-õn. Lehet válogatni kinek mi jön be.A karibi szerelem egy hét és vége, amit írtam csak azért mert kérdezted ez volt a válaszom. A török sorozatok mindnél jobbak legalább is nekem. A nálunk leadott szinta össz sorozatot láttam nem csalódtam, nagyon jó volt az Igazgyöngy is, az Ezel nagy síker rengeteg e rajongó tábora, aztán abba hagyta az RTL a Kurt Seyit ve Sura. Igaz ez ízlés dolga ki mit szeret, az olasz sorozatok is nagyon jók és szépek, a történetek nem feldolgozások, mint a Mexikóiak az utóbb adottak, csak szenvelgés, nem is nézem a Macskát sem.
Összes hozzászólás