Kármentés

Bakancslistához adom
Salvage
angol horror, 80 perc, 2009

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Beth, az elvált asszony egyéjszakás kalandokkal vigasztalódik. Éppen a legutolsó alkalmi partnerétől akar megszabadulni, amikor látogatóba érkezik hozzá a kamaszlánya. Ám váratlan esemény történik: hirtelen katonák lepik el az utcát, és fegyverrel kényszerítik vissza házaikba a környék lakóit. Senki sem tudja, mi történt, baleset, terrortámadás vagy valami más állhat a különös akció hátterében. A helyzet percről percre feszültebbé válik, mígnem elszabadul a pokol, egyre több a halott. A lakók rájönnek, hogy nem sok esélyük van az életben maradásra.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
zs9302 2011 júl. 02. - 17:29:53 2/10
Nem jó film, kifejezetten unatkoztam rajta. Itt egy jobb rendezés sem segített volna, a történet sántít. Vagy inkább a költségvetés. Lehet mindhárom egyszerre.
10/10
LCsajszi 2011 máj. 07. - 23:53:35 10/10
Szerintem a többségének nem fog, de nekem nagyon tetszett a film. Igaz, hogy thriller és horror a kategóriája, de én még hozzátenném a drámát is. Szomorú és egyedi a film meg sajnos borzongató.

SPOILER
Tetszik, hogy a filmben a fõszereplõket nem angyalként mutatják be. Az elvált anya elhagyta anno lányát, a kétgyermekes szeretõ megcsalta a feleségét, a katonák kegyetlenek. Fõleg a végén, amikor végre a nõ elintézi a kísérleti nyulat, akkor nem kellett volna lelõniük, csak utólag bánja meg a lövõ katona, hogy egy kétségbeesett lánygyermek maradt utána.