Katie Fforde: Család próbaidőn

Bakancslistához adom
Katie Fforde - Familie auf Bewährung
német romantikus dráma, 90 perc, 2018

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
grosz_i jan. 25. 09:33:16 8/10

Fforde - Család próbaidőn (2018) - 34. epizód

Jane Grant kiadóigazgatótól semmi sem áll távolabb, mint egy lakókocsis vakáció, még akkor is, ha a férje, Clark végre a nagy-nagy álma megvalósulását látja ebben a családi élménykalandban, a vadonban.

Csak akkor változik meg gyökeresen Jane véleménye, amikor new-yorki főnöke azzal fenyegeti meg, hogy kirúgja a kiadótól, mert a bestseller-szerző, John Dwyer az új regényére kapott kedvezőtlen kiadói kritika miatt kiadót akar változtatni, erre reagálva, Jane mégis az élménykaland tervének vállalás mellé áll.

A nőnek fel kell kutatnia Dwyert New England vadonjában. John Dwyer, az ugyancsak különc, magának való szerző ugyanis egy meggyőződött természetbolond és állítólag kalyibában él, egy mindentől távollévő tó partján, Maine Államban. Ahogy elindul a család a nagy monstrum járművel, minden egyes családtagnak egy időzített bomba ketyeg a poggyászában.

Jane megtartotta magának az utazása valódi motívumát, ugyanis senkit sem szeretne azzal nyugtalanítani, hogy az állása forog kockán. Viszont a család többi tagjának is akad némi rejtegetnivalója.

Így példának okáért Clark szeretője, Ashley üldözőbe veszi a lakókocsit, és a fiúk Robin pedig mindazt, amit tud, Lilly húga egy apró titka felderítésére használna ki, egy kis zsarolásra…

A szokatlan szoros együttlét, a természet nem várt kihívásai, a lakókocsi műszaki meglepetései, és nem utolsó sorban a fárasztó találkozások Pinch-csel, a kempingszomszéddal az egész családot kemény próba elé állítja. Végül aztán egymás után sorban robbannak az időzített bombák…

Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu