Katie Fforde: Egy különleges nő

Bakancslistához adom
Katie Fforde: Die Frau an seiner Seite
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német-amerikai romantikus film, 2016

Értékelés:

8 szavazatból
Szerinted?

Eric Turner politikai karrierje egyre felfelé ível, a választásokon is indul. Egyik este ittas vezetés miatt lecsukják, így sajtófőnöke és a felesége mindent megtesznek azért, hogy hírnevét tisztázzák. Miközben ezen dolgoznak egyre több minden derül ki a férfiről...

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
napraforgó 2020 szept. 13. - 12:25:13

Angolból forditva:

Julie Turner gyógytornász és jógaoktató is. Férje, Eric Turner politikus. Van egy fiuk, akit Jacobnak hívnak. Egy este Eric megérkezikt otthonába, hogy bejelentse, hogy Massachusetts állam kongresszusi képviselőjévé válhat. Megmagyarázza, hogy családja minden támogatására szüksége van a választások megnyeréséhez. A politikai kampány szponzora emellett pártot alapitott, amelyben hivatalosan is meghirdetik Eric jelöltségét.
Julie azt mondja, hogy még mindig dolgozik a pácienseivel, és nem fogja elkísérni Ericet. Az éjszaka közepén Julie televízióban meghallja, hogy Eric autóbalesetet szenvedett, és jelenleg a rendőrség őrizetében van.
Megérkezik Robin Jennings, Eric sajtóreferense, és mellesleg a szeretője. Elmondja Julie-nak mindazt, amit reggel tennie kell, amikor a rendőrségre megy férjéért . Julie megérkezik a rendőrséghez és ekkor Cary Coleman, egy, a jógaműhely közelében élő újságíró jelzi, hogy tud egy alkoholos befolyásoltsággal járó autóvezetéséről. Julie azt válaszolta, hogy ez 20 évvel ezelőtt történt.
Robin elkiséri a nőt Ericet megkeresni. A pár az autóhoz megy, Robin pedig bejelenti, hogy másnap sajtótájékoztató lesz.
7/10
grosz_i 2020 júl. 16. - 18:52:01 7/10 Előzmény Széles Ágnes
Fforde - Katie Fforde: Egy különleges nő - Die Frau an seiner Seite (2016)


Julie és Eric Turner számára végre megvalósul egy nagy álmuk, Eric-et Bostonban a választásokon kongresszusi képviselőnek jelölik. Az új helyzet viszont megterheli a családi kapcsolatukat is. Eric jelöltsége tulajdonképp valós esélyt jelent számukra, hogy a férfi megvalósítsa a politikai céljait, amiért a házaspár küzdött.

Julie, a sikeres fizikoterapeuta a célért, hogy ott lehessen Eric oldalán mint feleség -, feladja a munkáját. Vagyis Eric jelöltségével egy csapásra megváltozik a Turnerék élete. Egyszerre csak Julie és a tizenkét éves fia, Jacob ott találja magát a nagy nyilvánosság előtt.

Éppen ekkor kapják Eric-et ittas vezetésen, állítólag cserbenhagyásos balesetet okozott. Vajon valamelyik ellenlábasa csapdát állított volna neki és az információt átjátszotta volna a sajtónak? A rámenős riporterek szinte alig hagynak egy nyugodt percet a családnak, és Eric-nek minden egyes lépését egyeztetnie kell PR menedzser-hölgyével, Robin Jennings-szel.

Julie sziklaszilárdan kitart a férje mellett, míg rá nem jön, hogy Eric bizony nem mindenben mondja el neki az igazságot. Mikor aztán Eric egy vitatott építési projektet támogat, hogy a választási szponzora Ted Sweeney és annak felesége Lydia kegyét elnyerje, akkor Julia már nem is olyan biztos, hogy Eric az a férfi, akihez annak idején feleségül ment.

És amikor a gyanúja is beigazolódik, hogy Eric a női menedzserével, Robinnal kettős életet él, akkor a helyi kíváncsi újságíró, Cary Coleman számára egyszerre csak igaz barátnak bizonyul. Juliát támogatja a bejárónője, Rafaela is, és Julia az előremenekülést választja - egy új életbe.

napraforgó 2019 okt. 05. - 13:38:00 Előzmény Széles Ágnes
Hát ebből egy szót sem lehet érteni.
napraforgó 2019 okt. 05. - 13:12:21 Előzmény filoszemitabéluska
Megnézném azt a gyémántokkal ékesitett diarét.....
borzi84 2018 nov. 10. - 21:33:20 Előzmény filoszemitabéluska
:D :D :D A magam részéről szerintem kihagyom ezt a "páratlan" lehetőséget! :D
filoszemitabéluska 2018 nov. 10. - 19:29:08
Ez a limonádégyártó, hülye tyúk jó, hogy nem 3 f-fel írja a nevét! KATIE FFFORD. Sokat tesz az írónő az agyzsugorítás terén.
D e tudok ajánlani egy még jobbat:



„Imbecile de Bile márki kérésére gyémántokkal ékesített diarét tűzött ébenfekete hajába Carcinoma Ventriculi toszkán grófnő és ez a tett nem várt fordulatokat hozott és sok bonyodalmat okozott a későbbiekben. „
Ezekkel a sorokkal kezdődik Ollie Gophrene népszerű francia írónő izgalmas regénye a "Toszkánai szerelmesek". A könyv a Retarde Verlag gondozásában jelent meg magyar fordításban. Az írónő nagyon kötődik második férje révén Magyarországhoz, ezért egy nagyon kedves gesztust tett a magyar olvasók felé. Az első 500 igénylő számára ajándékba adja a regény 1 példányát. Ezen a FB oldalon is lehet regisztrálni, ha valaki szeretne hozzájutni a könyvhöz, amíg a készlet tart. Jó olvasást és szép napot minden kedves olvasónak!
borzi84 2018 nov. 10. - 17:53:23 Előzmény Széles Ágnes
Én a következőket találtam: Eric Turner politikai karrierje egyre felfelé ível, a választásokon is indul. Egyik este ittas vezetés miatt lecsukják, így sajtófőnöke és a felesége mindent megtesznek azért, hogy hírnevét tisztázzák. Miközben ezen dolgoznak, egyre több minden derül ki a férfiről...
Széles Ágnes 2018 nov. 10. - 14:26:29
Egy német oldalról vettem át:

Julie Turner (Regula Grauwiller) régóta támogatta férjét, Ericot (Martin Rapold), hogy megvalósítsa politikai karrierjét. Most a teljesítés közelgõ. Ericet Bostonban, kongresszusi jelöltként hozták létre. De a családi életet terheli. Julie fizikai terapeutaként feladja a férjét, mint Eric asszonynak szóló férjét, hogy felismerje azokat a politikai célokat, amelyeket évek óta támogat. Ehhez Julie-nek foglalkoznia kell az új nyilvánossággal. Hirtelen Eric Robin Jennings (Anja Nejarri) PR menedzsere mellett egy új nő van a családjában, akivel mindent meg kell hangolni. Aztán Eric elkapta a kereket, és állítólag elszalasztotta a vezetőt. Van egy versenyző rossz csapdával? Julie férje mellett áll, de apránként rájön, hogy minden dolgot nem mond az igazságnak. A helyi újságíró, Cary Coleman (Matthias Ziesing) hirtelen kételkedik azzal a gyanúval, hogy férje kettős életet él, és Robin több, mint PR menedzsere ...