Kéjwatch, avagy az elfuserált vízimentők

Bakancslistához adom
Beach Boys - Rette sich wer kann
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német vígjáték, 91 perc, 2003

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Három fiú, Til, Sinan és Bramstedt egy együttesben zenélnek és leghőbb vágyuk, hogy lemezszerződést kapjanak a Winterstein Productions-tól. Emellett mindhárman szerelmesek Lisába, az osztálytársukba. Lisa Sylt szigetére készül életmentőnek a barátaival, Karsten-nel és társaságával, de az indulás előtti napon mérgezést kapnak Bramstedt titkos whisky-keverékétől. Így nem marad más hátra, Lisa Tilt, Sinant és Bramstedtet viszi magával a szigetre az életmentő csapatba és meg sem kérdezi, hogy tudnak-e egyáltalán úszni... A szigeten pedig kiderül, hogy a Winterstein Productions éppen ott szervez egy tehetségkutató versenyt, melynek fődíja egy lemezszerződés.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
gopocher 2011 jan. 03. - 11:40:29
bazdmeg meg akkartam nézzni,de kiment a fejembõl
10/10
Pickwick 2011 jan. 02. - 20:04:14 10/10
A magyar cím ellenére, szerintem nem volt rossz film!
Azért túlzásnak tartom, hogy az elõbb pl. 2 ponton állt a 10bõl.
Én adok rá egy átlagjavító 10est, egyébként olyan 6-7 pont nálam.

Egyszer mindenképpen nézhetõ, kellemes kis film. Igaz, hogy nincs tele mindenféle hányingerkeltõ ocsmánysággal, mint a hasonló témájú (amerikai) filmek... De ennek én kifejezetten örültem. Így talán kicsit kevésbé tûnik izgalmasnak, de nem volt vele különösebb probléma.
aggodalmas 2011 jan. 02. - 18:38:55
Milyen stílszerû... igazi téli film... XD

Mit vétettünk a mûsorszerkesztõ(k)nek, hogy német vígjátékkal kínoznak már az új év elsõ hétvégéjén? Vagy csak nem tekintik munkaköri kötelességüknek a nézettség elõidézését?!

Bezzeg két és fél órás színházi közvetítést "már" el is kezdik 23 órakor, hogy mindenki kellõképpen kipihent lehessen hétfõ reggelre...

Ennyit a "közszolgálat"-ról.