Kékmadár

Bakancslistához adom
Bluebird
amerikai-svéd filmdráma, 90 perc, 2013

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Az iskolabusz sofőr Lesley a műszak végén nekilát a szokásos ellenőrzésnek, de figyelmét eltereli a fagyos januári estében szokatlan esemény, egy felröppenő kékmadár, és elfelejti megnézni a busz hátsó traktusát. Ugyanekkor fejezi be a napi munkát Maria is, aki egyenesen a kocsmába tart, megszabadulni a rá nehezedő kötelezettségektől. Reggel mindkét nő ráébred, hogy figyelmetlenségük tragikus következménnyel járt. Az eset megtöri a fakitermelésből élő városka fagyott csendjét, és a közösség olyanná válik, mint egy felrázott hógömb.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
NADALFAN 2015 febr. 12. - 19:51:37 10/10 Előzmény tortura
Nagyon tetszett a film , persze hogy nehezen emészthetõ mint általában a skandináv remekek.
Spoileres---- mondjuk nem nagyon tudtam sajnálni a buszsofõrnõt ,idegesítõ volt az álomvilága , és egy madár miatt nem végezte el ami a kötelessége, hozzátéve hogy annak a szutyoknak meg akié volt a gyerek még egy kutyát se bízna rá az ember. Igaz kiderül hogy õ is egy áldozat aki bigott vallásos anyja kényszerítette megszülni a gyereket, kerékbe törve egyetemi karrierjét. Áááá itt mindenki degenerált és debil volt . Csak mint a világban a nagy átlag.----Véége.
8/10 -de tízest nyomtam mert nagyon alul pontozták!
tortura 2015 jan. 08. - 18:15:10
Megnéztem egyszer, de számomra igen nehezen emészthetõ volt. A végérõl sem tudom, hogy mit gondoljak. Valahogy sehova se tartott az egész. Azt sem tudni egyértelmûen, hogy a kisfiúval most akkor mi lett...
A leginkább lehangoló az volt, hogy szerencsétlen buszsofõr nõt sokkal jobban megrázta az eset, mint a gyerek anyját... Szinte zombiként élte utána az életét, pedig egy igazán jó ember volt.
adamnagysweetmovie 2015 jan. 03. - 13:08:49
Karlovy Vary kedvence nálunk
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu