Képben vagyunk

Bakancslistához adom
szórakoztató magazin

Értékelés:

1 szavazatból
Szerinted?

A Képben vagyunk egy olyan műsor tizentúliaknak, amiben mindenféle hasznosságot és bolondságot mutatunk. Mindent, amit a szabadidő hasznos eltöltéséről, a lélek ápolásáról és a test szépítéséről tudni érdemes ebben a korban. (10-től 15 éves korig)
A nézőnk éppen kamaszodik. Naponta változik a teste, változik a lelke, hol ez tetszik neki, hol az, őrülten lelkesedik, majd napokig meg se moccan. Sok mindent kell látnia, tapasztalnia, eljátszania, ahhoz, hogy rájöjjön saját lelkében mi tetszik neki, mihez van érzéke és mihez nincs. Mindezt úgy, hogy ebben a korban nincs idegesítőbb egy felnőtt segítségénél. Mi mást tehetünk, megmutatjuk az érem mindkét oldalát, választási lehetőségeket kínálunk, különféle ízlésű, véleményű embereket mutatunk be számukra. Értékeket, amiket érdemes követni, amik közül választani lehet. Minden adásba meghívunk egy-egy orvost, pszichológust, vagy szakértőt, akitől a műsor ideje alatt telefonon lehet tanácsot kérni. Emellett minden műsorban Ámor nyilai címmel élő szappanoperát mutatunk be, melynek célja, hogy az egyes viselkedésformákat, az aktuális divatot, a kamaszokat érdeklő témákat parodisztikus formában dolgozzuk fel, mutassuk be. Egyedülállóan merész vállalkozás, hiszen a nézői telefonok, SMS-ek, levelek alakítják, formálják a történetet, sőt nézői körből beálló szereplőkkel fűszerezzük az izgalmasan formálódó történetet. Az egyes epizódok szereplői maguk a műsorvezetők, az úgynevezett Hatos fogat.

A 12-16 éves állandó gyerekcsapat, a Hatos fogat mellett egy állandó és vezető műsorvezető van Schneider Viktória, akit a Kölyökidőből ismerhetnek a nézők. A Képben vagyunk főszerkesztő-rendezője Takács Vera, aki a több sikeres televíziós műsort készített gyerekek számára. Többek a között dramaturgja volt a Süsü, a sárkány című zenés bábjátéksorozatnak, ő rendezte "A világ legjobb gyereke" című TV filmet, és a közel tíz évet megért nagysikerű Kölyökidő című gyerekeknek szóló magazin műsort.

Egyéb epizódok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?