Képmás

Bakancslistához adom
Counterpart
15 éven aluliak számára nem ajánlott amerikai filmsorozat, 2018

Értékelés:

32 szavazatból
Szerinted?

Az amerikai sorozat a sci-fi, thriller és kémfilmek sajátos elegye, amely a mindennapi életünk felszíne alatt rejtőző titokzatos világban játszódik. Howard Silk az Oscar-díjas J.K. Simmons alakításában -, egy ENSZ kémügynökség alkalmazottja rájön, hogy a szervezet már régóta felfedezett egy átjárót a párhuzamos dimenzióba, amit ügyesen titkolnak. Silk összeesküvés és intrika szövevényes hálójába kerül, és az egyetlen ember, akiben megbízhat, nem más, mint saját, másik világbeli alteregója.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Judit Fekete 2020 jan. 03. - 19:53:11 10/10
Nem néztem utána ennek a sorozatnak, egyedül Simmons miatt vágtam bele, és mert valamit nézni akartam, de nem sok reményt fűztem hozzá az első rész alapján. Aztán valamiért csak tovább néztem. És milyen jól tettem! Ez elképesztően jó volt, agyalós, izgalmas, abbahagyhatatlan, és a hangulata valahogy bekúszik az ember bőre alá, és ott is marad jó ideig. Simmons zseniális volt benne és le a sitykával a többiek előtt is. Pedig soha nem érdekeltek a béna kémes filmek. : ) Csillagos ötös, na. Remélem lesz harmadik évad...
witpen 2019 aug. 11. - 16:23:55 Előzmény Querelle82
Buzi csak férfi lehet.
10/10
Nemes Anita 2019 júl. 22. - 13:58:46 10/10
Megnéztem a második évadot, én már a harmadikért drukkolok! Rendkívül érdekes ez a film, a képmások találkozása, hiszen van aki a csupasz kezével fojtja meg képmását, mások rengeteget tanulnak egymástól, a találkozásuk akár feloldozást is hoz számukra valós, vagy vélt hibáik, mulasztásaik miatt. Akadnak olyan képmások, akik olyannyira élvezetorientáltak és önimádók, hogy szexuális életükbe is bevonják egymást, mások óriási féltékenységgel viseltetnek képmásuk iránt. Betekinthetünk a főszereplő képmások gyermekkorába, életútjába, látjuk, milyen események vezettek oda, hogy egymáshoz való viszonyuk milyen lett (valójában lehet ez az ember önmagához, rejtett, alvó, meg nem élt énjéhez való viszonya). Azon is elgondoltat bennünket a film, milyen élethelyzeteken, döntéseken múlhat az, hogy mely irányban bontakozik ki az ember élete, miként változik a személyisége, hogyan alakulnak kapcsolatai, milyen a világlátása, szellemisége, érzelmi élete. Ennél jelentősebb sorozatnak az életemben csak a Twin Peaks-t mondanám.
10/10
bubujosno 2018 nov. 06. - 16:16:51 10/10
Nagyon jó lenne tudni,lesz-e magyarul is második évad!? Mert az,hogy lesz, illetve van második évad,az biztos.Szeretem,hogy gondolkodásra késztet, jó, hogy nem szokványos, sematikus.Várom a folytatást!
János Csicsák 2018 aug. 01. - 13:02:08
nem értem akik fanyalognak azok nézzenek magyar sorozatokat,azt jobban megértik.
Querelle82 2018 máj. 26. - 10:26:18
Nyolc rész alatt csigatempóban történnek az események, a kilencedikben lényegében minden megtörténik, a tizedikben elvarrják a szálakat.A történet maximum négy részben elmondható lenne.A szereplők akik kémelhárítók olyan szarvashibákat ejtenek, mint egy Columbo epizódban, hogy valahogy fogást lehessen már találni rajtuk.A történet Berlinben játszódik, ahol csak elvétve beszélnek németül.A kémelhárító szervezetben a jelentések német fejléces lapokon írodnak ( Vertraulich ) angolul.Természetesen a bérgyilkos csaj buzi, és néha buziznak egy mit sem sejtő lánnyal.Ebből a sztoriból sokkal többet és jobbat ki lehetett volna hozni.Ha lesz még egy évad, nem csigázott fel, hogy megnézzem.
10/10
goldiegold 2018 ápr. 06. - 23:41:24 10/10
Valami elképesztően jó sori, imádom! Szereplők - karakterek és megformálóik -, sztori, hangulatfestés... minden hibátlan.
8/10
homeboy 2018 febr. 12. - 02:17:30 8/10
Habár eddig csak 4 epizódot láttam, a történet nem esett szét...
A történésre oda kell figyelni, ki kit szervez be, ejt át, nevek, stb stb.
Ezidáig csupán egy-két furcsaság volt, mint pl:
Habár a smartphoneok elterjedtek, mégis ott van az irodában az irógép, és mint valamilyen perverz fétis ott van mindenütt a pecsételés....
Simmons alakitása viszi a primet.
A hirdetések megjelenítése akadályba ütközött.

Ezt okozhatja valamilyen hirdetésblokkoló (Adblock) használata, illetve egyes vírusirtók, böngésző kiegészítők, beállítások.

A hirdetés blokkolás kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamTovábbi segítségért kattints ide! Köszönjük, PORT.hu