Kerozin cowboyok

Bakancslistához adom
Red Sky
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai akcióthriller, 103 perc, 2014

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Cam Gigandet (Alkonyat), Rachael Leigh Cook (A csaj nem jár egyedül), Shane West (Vészhelyzet), Bill Pullman (A Függetlenség napja) és Brian Krause (Alvajárók) játssza a főszerepet ebben a magas fordulatszámon pörgő akciófilmben, melyben egy csapat független repülőpilóta próbál megakadályozni egy háborús katasztrófát. Butch Masters-et (Gigandet), az egykori vadászgéppilótát anno egy tragédiába torkolló akció után menesztették a légierőtől, most viszont kap még egy lehetőséget, hogy egy maréknyi visszavonult pilóta élén titkos küldetésre induljon Iránba, melynek célja egy tömegpusztító fegyver és annak rejtekhelyének elpusztítása. Külső segítség és aktív háborús tapasztalat híján a küldetés öngyilkosnak tűnik, Masters mégis belemegy, és a becsülete megmentése érdekében szembenéz a pokollal.

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
éljen május 1.! 2018 aug. 19. - 23:10:37 2/10
Gagyi. Bill Pullman egy ripacs, a CGI tragikus, történet nulla. Apropó CGI... minek ide élő színész? Háttér, díszlet, repülők, minden csak rajz...
1/10
xardarab 2015 jan. 31. - 18:10:31 1/10
B - category
Gábor Pilóta 2015 jan. 30. - 00:50:16
Megnéztem a filmet. Kár volt! Ez már nem is "B", hanem minimum "C" esetleg "D" movie, ami a témáját illeti! A látvány még elmenne, (bár már az 1980-as években is készült látványosabb repülõs film!), de a forgatókönyv csapnivaló!

Az, hogy adottak az amerikai "jó fiúk", akiket egy "rossz fiú" csapdába csal, hááát, egymilliószor eladott gagyi téma. De az, hogy van egy bomba, ami a kõolajat (szénhidrogén) lebontja kb. egy évre (szeretném tudni - mert a filmbõl nem derül ki! -, hogy ez alatt az idõ alatt mit csinál a szén? És a hidrogén? :) ) A film végére azt is megtudhatjuk, hogy ez mind semmi! A kõolajból a bomba hatására radioaktív anyag válik! (MIÉRT IS???) Szóval a történet szálai úgy lógnak a moziból, mint a tinilány levágott szárú farmersortjából az eldolgozatlan szövetszálak.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu