Későnérők

Bakancslistához adom
Laggies
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai romantikus vígjáték , 100 perc, 2014

Értékelés:

104 szavazatból
Szerinted?

Megan (Keira Knightley) húszas évei közepén is csak sodródik az árral. Túlképzett, alulfoglalkoztatott, és még mindig gimis szerelmével él együtt. Amikor a barátja megkéri a kezét, bepánikol és rájön, nem akar olyan lenni, mint a barátaik, akik már mind megállapodtak és karrierjüket építik. Minden megváltozik, amikor összetalálkozik és beköltözik a 16 éves Annikához (Chloe Grace Moretz) és annak egyedülálló, életunt apjához (Sam Rockwell).
Bemutató dátuma: 2015. január 29. Forgalmazó: JIL Kft.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
sexykex 2020 máj. 19. - 15:40:54 7/10
Néha-néha sikerül egy női karaktert remekül megírni. Férfit annál ritkábban, de most ez a Craig egész ütős volt. Életunt? Nem tudom ezt honnan szedték, én nem láttam annak. Ebben a filmben a legtöbb szerep szimpatikusra sikeredett. Talán ezért szimpatikus a film is.
drkotasz 2019 nov. 10. - 02:47:01 Előzmény end33
Szia! Megkérdezhetem Keira melyik filmje volt "Életed egyik legjobbja"? Csak kíváncsiság...
10/10
ABanonym 2018 máj. 30. - 18:30:37 10/10
Kedves kis történet ez, remek színészekkel, egyetértek Attlas-al.
krys19 2017 júl. 22. - 23:18:31 Előzmény h.tibi91
Hát én most fogom megnézni, de a filmelõzetes szerint a húszas évei közepén járó lányról szól a film, szóval kissé erõs túlzás, hogy középkorú!
Kíváncsi vagyok rá, mert annyi a rossz vélemény! De miért ne lehetne valaki más, mint az átlag, miért ne lehetne másként viselkedni, mint ahogy elvárja a környezet! Szerintem mindenki vágyik rá, max nem meri bevallani!
7/10
end33 2016 aug. 17. - 10:28:41 7/10
Nem az a bajom alapvetõen a filmmel, hogy hihetetlen és sablonos, inkább az miatt aggódom, hogy a mai huszonéves generációból többen ismerhetnek magukra a film történetét, valamint a fõhõs "beállítottságát" illetõen. Azaz, esetleg még példaképül is szolgálhat, vagy a karakter viselkedése valamiféle mentségként könyvelhetõ el a valós élet "tehetetlenségeit" tekintve. Így a film, ami ellen "teoretikusan" küzdeni próbál, annak ellentetje válhat valóra. (Az ördögöt, ha falrafestik esete...) A filmnek alapvetõen nem rossz a hangulata, de a jövõre vonatkozó, leszûrt "üzenetei" kicsit ijesztõek számomra.


A "Késõnérõk"-kel Keira 17-ik filmjét láttam. Ebbõl 9-nek addtam 10/10 pontot, kettõ "Életem egyik legjobbja" filmet köszönhetem neki, valamint egy harmadik alulról súrolta ezt az általam és szigorúan magamnak megfogalmazott szintet, és ha nem is teljesen csak az Õ munkájával váltotta valóra a mozis élményt, mégis köszönöm neked Keira Knightley, hogy részt vettél ebben. - Mások az életemben, általam eddig megtekintett filmek sorában, sokszor "kénytelenek" ennél kevesebbel is beérni.
Cleo. 2016 jan. 22. - 19:44:33
Ezek aztán a jó poénok! Jó, hogy leírtad, legalább nem kell megnézni()
csontosmeggymag 2015 nov. 04. - 23:05:10
Ez meglepõen jó volt. Inkább humoros drámának nevezném romantikus vígjáték helyett. Furcsa, hogy az alapsztori mennyire messzire rugaszkodott el a valóságtól, viszont maguk a karakterek milyen valósághûek tudtak lenni.
Olyan... nem is tudom... sima volt. Magam sem tudom mit értek ezalatt. Sam Rockwell itt is kiváló, a kislány meg Keira is jól hozták. Semmi sem volt túl sarkalatos. Nem tudtál senkit utálni. A rendes, de túl rendes võlegényt sem, az elhízott volt osztálytársakat sem. Na jó a kislány anyukáját talán. SPOILER De az a találkozás sem volt eltúlozva.

Romantikus vígjátékokban megszoktam, hogy vannak a szép jók és a csúnya rosszak most meg olyan kellemes nem is tudom hány percben volt részem. Nevettem is, de azért a MÉG MINDIG SPOILER jófej apuka csak megdugott egy másik nõt, az antipatikus anyuka csak megbocsájtott és ki tudja, miért de a buddhaszoborcsöcsörészés tényleg kisebb vétek annál, mint hogy minden étterem dekortárgynak használja azt. És, hogy a kislány anyukája nem tud mit mondani az elhagyott gyerekének, mert hát mit is lehet mondani ilyenkor..... azt adja, amilye van a lánya helyett. BUGYIKAT. Ez a film egyre jobban tetszik, ahogy visszaemlékezem.
Ajánlom!
3/10
h.tibi91 2015 szept. 20. - 12:29:31 3/10
Nem mondanám, hogy tetszett a film. Az életét elfuseráló középkorú nõ története, aki megriad, hogy nem úgy mennek a dolgai, ahogy azt gyermekként elképzelte, ezért borít mindent maga körül.
Lehetne ezt úgy is nézni, hogy sohasem késõ újra gondolni az életünket, azonban mégis inkább szánalmas maga a szituáció, ahogy gyáván bujkál valaki az elõl a világ elõl, amit egyébként õ alakított maga köré.
A film egyébként középszerû azonban maga a történet azonban kissé infantilis.
4/10
8/10
Semprini 2015 júl. 26. - 13:23:52 8/10
Chloe Moretz már régóta nagy kedvencem, és Keira Knightley-t is bírom, bár az utóbbi 7 évben alig láttam új filmjét, úgyhogy nagyon kíváncsi voltam erre a filmre, hogy vajon mit hoznak össze együtt. A végeredmény szerintem remek lett. Igazi modern köntösbe bújtatott tündérmese, néhol drámai, néhol romantikus elemekkel, pozitív végkicsengéssel, és valóságos jutalomjátékkal a két nõi fõszereplõ számára. Mindketten lubickolnak a szerepükben, Keira Knightley talán még sosem tetszett ennyire, Winona Ryder fénykorára emlékeztetõen bájos volt, Chloe Grace Moretz pedig ha akarna, sem tudna más lenni mint tündibündi, szóval szinte rájuk volt írva a szerep, más színésznõkkel talán nem mûködne ennyire a történet. Harmadik fõszereplõnek említhetjük Sam Rockwellt, aki szintén megállta a helyét, bár a lányok vitték a filmet kétségtelenül.
Akik kedvelik a két fõszereplõt, annak kihagyhatatlan, de a többieknek is merem ajánlani, jól sikerült filmecske.
8,5/10
1/10
pzsoki 2015 júl. 13. - 12:10:50 1/10
Rendkívül unalmas film!
4/10
Ze74 2015 jún. 30. - 11:02:08 4/10
Unalmas lassú film,idegesítõ ahogy Megan-nak fogalma sincs,hogy mit akar az életével kezdeni.
Ráadásul nincs benne egyetlen szerethetõ karakter sem.
Egyre jobban kiábrándulok Keirából is,hol van már az "Igazából szerelem"-böl megismert bájos lány....nekem akkor tetszett legjobban.
Barbár Kitömött 2015 jún. 27. - 19:52:07
Keira Knightley egy férfiszemmel kedvelhetõ tinilányt alakít ebben a filmben. Valóban az élet komoly kérdéseit feszegeti a film egy romcom-ba csomagolva, de sajnos ez a film is egy híján húsz: a felelõtlen tinédzserként viselkedõ Megan-t a minden mást elhomályosító szerelem váltja meg nyomorúságos helyzetébõl. Továbbra sem tudjuk meg, hogy mitõl alakulna másképp az élete miután összebútorozott az ügyvéddel, miért viselkedne felnõtt módjára. Az ügyvéd mellett maximum felügyeletet kap egy felnõtt személyében, de ettõl még Megan hozzáállása az élethez nem szükségszerûen fog megváltozni.
10/10
Attlas 2015 jún. 24. - 00:00:04 10/10
Az élet komoly dolgai vígjátékba csomagolva. Röviden errõl szól ez a film. Az elsõ pár perc tinifilmként indul, de aztán (noha nem tolakodóan) sorra felszínre kerül egy-egy gondolat, mondanivaló, ami a film után is visszhangzik a nézõben.
Szeretem azokat az alkotásokat amik a hétköznapi élet elemeit tárja elém. Az pedig kifejezetten tetszett, üdítõ volt ebben a filmben, hogy nem a szokványos drámai, nehéz eszközökkel kommunikált felém, hanem vett pár infantilis hétköznapi embert és azokon keresztül adta át a tartalmat.
7/10
TeliholdX 2015 jún. 22. - 23:43:53 7/10
szerintem nézhetõ, aranyos kis film, esti kikapcsolódáshoz tökéletes 7/10
3/10
mafalda12 2015 jan. 29. - 14:43:16 3/10 Előzmény Mozikritikus
bor-zasz-tó.
Unszimpatikus szereplõk, lélektanilag bukdácsoló, hiteltelen film.
1/10
Mozikritikus 2015 jan. 25. - 16:25:43 1/10 Előzmény bee eater
Tiniknek kötelezõ de csak ha lesz olyan idióta pasi aki befizeti õket és megéri. :)
5/10
bee eater 2014 nov. 16. - 15:38:27 5/10
Megan huszas évei közepén sem akar felnõni. Nincsen semmilyen határozott elképzelése arról, mihez kezdjen magával, jól érzi magát úgy, ahogy van. Gimis szerelmével él tizen éve; barátaik már mind megállapodtak, karrierjüket építik, házasodni készülnek, gyereket várnak. A lánykérés ébreszti rá, h vízválasztóhoz érkezett életében és nem akar megfelelni környezete elvárásainak. Megszokott életébõl kiszakítja õt egy véletlen találkozás néhány tinivel. Ez elõhozza Meganból a szunnyadó tinit, bulikba jár velük, mindenféle csínytevésekben vesznek részt. Átmenetileg odaköltözik az egyik lányhoz, akinek az apja pont elvált, pont jópofa, pont jóképû és pont bele lehet szeretni...És persze érdekes módon a tiniknek is pont ez a huszas éveiben járó csajszi kell bulipartnernek, shoppingoláshoz. Nem túl hihetõ, de egy-két poénnal kibírható romcom indie film.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu