Késpárbaj

Bakancslistához adom
Knife Fight
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai dráma, 100 perc, 2012

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Paul Turner, "a katasztrófa mestere" a legjobb politikai krízismenedzser a szakmában. Paul kezelni tud minden botrányt, nem számít, hogy az gyalázatos vagy illegális, és tiszta lapot ad a politikusoknak. Pontosan tudja, hogy mit jelent a gyilkos játszma, keményebben, szívósabban, és mocskosabban küzdeni az ellenfélnél. Jelmondata: "Ha győzni akarsz, olyannak kell lenned, aki a késharcban fegyvert ránt". Paulnak van a legjobb csapata a szakmában. Az asszisztense, Kerstin, a riporter, Peaches O'Dell, és az ex-katona, Dimitri. Amikor a jelenlegi kampányok váratlan fordulatot vesznek, még Dr. Penelope Nelson kampányvezetését is elvállalják.

Stáblista:

Szereplők

Angela Anderson
Paul Turner
Kerstin Rhee
Peaches O'Dell
Penelope Nelson
Helena St. John
Stephen Green
Larry Becker

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
olahmiki1959 2015 márc. 04. - 19:30:15
"Amikor a jelenlegi kampányok váratlan fordulatot vesznek, még Dr. Penelope Nelson kampányvezetését is elvállalják."

Fúúú!
Hát mindenre számítottam, de erre nem!
Ez tényleg túlmegy minden határon!:D
Mert az, hogy az ügyfelüket a hátukon hozzák ki a lángoló felhõkarcolóból, hogy pusztakezes küzdelmet vívnak állig felfegyverzett gazemberekkel egy elhagyatott kikötõi raktárépületben, hogy teljes sebességgel robogó teherautókból az utolsó pillanatban, a jármû ajtaját kicsapva ugranak ki, miközben a vezetõ nélkül száguldó monstrum az útszéli korlátot áttörve, tehetetlenül zuhan bele a szakadék iszonyatos mélységébe, az semmi, az smafu, az fityfiritty, értékelhetetlen, szóra sem érdemes, jelentéktelen apróság...:)

De Dr. Penelope Nelson kampányvezetését elvállalni, az olyan tett, olyan elképesztõen bátor cselekmény, aminek hallatára még marcona ukrán sorozatgyilkosok, vagy mexikói rettegett bandavezérek is elsápadnak, reszketni kezdenek, kiszalad a lábukból a vér, és néhány percre le kell ülniük, mire úgy-ahogy magukhoz térnek az iszonyatos megrázkódtatásból.:)

Tanulság:
Ezért nem kell hagyni, hogy a jelenlegi kampányok váratlan fordulatot vegyenek, és akkor megspórolhatjuk ezt az egész cirkuszt!...:)))
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu