Készen állsz Helenre?

Bakancslistához adom
Feuchtgebiete
18 éven aluliak számára nem ajánlott német vígjáték, 105 perc, 2013

Értékelés:

26 szavazatból
Szerinted?

Helen különleges lány, akinek élete a higiénia fontosságának meghazudtolása és a szex körül forog. A két téma nála szorosan összefügg: Helen szerint, aki a testnedveket undorítónak tartja, jobb, ha azonnal felhagy a szexszel. Olyannyira különleges a kapcsolata saját és mások testével, hogy egy nyilvános vécé számára igazi kaland, ahol új tapasztalatokra tehet szert. Egyébként általában mindenre és mindenkire őszinte nyitottsággal és kíváncsisággal tekint, de leginkább azokra a dolgokra, amelyek szexuális szempontból is új lehetőségeket tartogatnak számára - legyen az egy kedves idegen, vagy egy zöldségféle. Szerencséjére mindig meg is találja azokat az embereket, akik ezekben a felfedezésekben a partnerei tudnak lenni. Rossz hír, hogy az aranyere nehézségeket támaszt legújabb kalandjaiban. De mi rejlik hatalmas érdeklődése mögött, és miért nem zavarja mindez a szüleit?
Bemutató dátuma: 2014. június 5. Forgalmazó: Cirko Film

Stáblista:

Szereplők

Helen Memel
Valerie nővér
Helen anyja
Kerekesszékes beteg

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
Rövid G. atya 2015 dec. 11. - 02:58:52 8/10 Előzmény Nico71
No igen. Az ilyenek miatt vannak tele a csatornák mindenféle bigbráner mûsorokkal és idiótábbnál idiótább amcsi mocsokkal.
Ez nem mûvészfilm és szerintem nem is akart az lenni.
A csaj meg épp csak átlépte hülyeségben azt a határt, hogy ezt azért már nem... mert úgy 80%-ban olyan, amilyen barátnõt szerettem volna tizenévesen. Él. Erre mondják, hogy bohém? Talán...
fourdogs 2015 nov. 14. - 14:04:12 Előzmény oriold
Nincs meg neked véletlenül, K.?
10/10
oriold 2015 okt. 25. - 12:18:25 10/10
Nagyszerû film, derûs, kedves, intelligens. Mindenkinek ajánlom aki jót akar nevetni.
Gollam24 2015 szept. 27. - 16:15:04
Akármilyen gyermekkori trauma is ér valakit azért nem gondolom, hogy ennyire öntörvényûen kéne viselkednie és hogy szexuális perverziókban kéne mindezt kiélnie, persze nyílván így érdekesebb a film, de rettentõ rossz volt nézni és nagyon alpári, primitív néha.....olyan tipikus német film.
1/10
Nico71 2015 febr. 24. - 16:33:00 1/10
Besorolni sem tudnám, de valamilyen drogos feminista mûvészfilm izé, Vaginamonológ szerûség.
Értelmetlen, gusztustalan, tartalmatlan, irreális!
Vannak filmek, melyek elvesznek a nézõk életébõl órákat, ez azon is túltesz! Szinte maradandó károsodást okozhat, ha fiatal, tapasztalatlan emberek látják, akik befolyásolhatók, ill. még nyitottak a filmekbõl átvenni életmódokat. A fõszereplõ csaj irreális életmódja, agymenései teljesen jellemzõek egy drogok által lebutult emberre.
Egy pozitívat láttam a sztoriban, hogy sterilizáltatta magát a lány.. az ilyennek ne is legyen gyereke! Mert a végén oda jutna, mint ebben a cikkben:
http://www.erdekesseg.hu/2-eves-kislany-drogos-szulei/

Hasonló emberekkel magam is találkoztam már. Toleráns vagyok, elég laza, rugalmas, de mégis úgy tartom, az ilyen alakok nem illenek bele a Homo sapiens („értelmes ember”) fajba!
9/10
papageno 2015 jan. 04. - 04:11:29 9/10
Sokkal jobb, mint amit sejtet. Persze le kell hántani róla a polgárpukkasztós köntöst és sutba kell dobni a prüdériát. Ha ettõl eltekintünk - ami egyébként a mai bolond világban bõven belefér - akkor sokkal többet elárul a tinédzserek gondolkodásáról, gondjairól és örömeirõl, mint gondolnánk. Nekem kifejezetten tetszett.
Woody Allen-mániákus 2014 jún. 30. - 15:13:23
Tegnap láttam a filmet, bár ne tettem volna. Primitív álmûvészi, gusztustalan, vontatott.
Ákos Horváth 2014 jún. 05. - 15:31:59
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu