Kétszínű igazság

Bakancslistához adom
True Colors
amerikai filmdráma, 111 perc, 1991

Értékelés:

14 szavazatból
Szerinted?

Tim jómódú családból származik, világ életében megkapott mindent. Fényes jogi karrier előtt áll, ráadásul a befolyásos szenátor lányának, Dianának udvarol. Peter viszont alulról küzdötte fel magát. Az egyetemen barátkoztak össze, szobatársak voltak. A politikai karrierre törő Peter rájött, hogy Timen keresztül könnyebben bejuthat azokba a körökbe, ahová vágyott. A két ifjú barátsága az egyetem után is folytatódik, mígnem Tim rájön, hogy Peter becserkészte a barátnőjét. Sőt, nem elégszik meg ennyivel. Megzsarolja a lány apját. Ez már Timnek is sok.

Stáblista:

Szereplők

Peter Burton
Diana Stiles
Tim Gerrity
John Palmeri

Hozzászólások

Szerinted?
9/10
muskátli1 2015 ápr. 04. - 07:18:39 9/10
Ez nagyon jó film. Véletlenül keveredtem oda, hogy megnézzem, és ott ragadtam. Remek szereplõk, komoly mondanivaló. Nagyszerû volt.
offtopic
Lilko03 2015 ápr. 03. - 19:04:03
Tim:" A bizalom egy olyan fegyver, amivel bárkit el lehet pusztítani!" Hm...
tortura 2014 okt. 05. - 15:26:56 Előzmény olahmiki1959
Én már régóta hajkurászom ezt a filmet, de nem tudtam sehonnan leszedni. Örültem, hogy tegnap leadták. Viszont egy kicsit csalódtam. Az elsõ fele még OK, de aztán nagyon elment a politikai csatározások irányába, az meg annyira nem érdekel. Néha meg már az annyira szövevényes volt, hogy nem is nagyon értettem, hogy ki kivel van. Azért egyszer meg lehet nézni. De James Spadernek tényleg vannak ennél sokkal jobb filmjei. Pl: a Halálos barátság, A gyönyör rabja, A farkas.
olahmiki1959 2014 okt. 04. - 07:57:35
Mi van, ez ilyen gyenge? 3,4 pont az nem valami fényes.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu