Kettesszámú gyanúsított

Bakancslistához adom
The Suspect
amerikai thriller, 2006

Értékelés:

4 szavazatból
Szerinted?

Beth James-nek egykor mindene megadatott az életben, amelyre ember csak vágyhatott. Boldogságban éltek együtt ügyvéd férjével, és annak lányával, egészen addig a végzetes éjszakáig. Beth ugyanis éppen a házuk ablakából vált szemtanújává annak, ahogyan Pault meggyilkolják, és felrobbantják az autójával együtt. A megtört nőnek azonban nemcsak azzal kell szembenéznie, hogy hogyan dolgozza fel férje elvesztését, hanem a törvénnyel is, amikor ő válik az első számú gyanúsítottá. A rendőrség nem sokkal a tragédia után megdönthetetlen bizonyítékokkal áll elő, majd a nő otthonában rátalálnak a gyilkos fegyverre. A nőt elítélik és börtönbe zárják, ám Beth nem nyugszik, amíg be nem bizonyítja ártatlanságát.

Stáblista:

Szereplők

Beth James
Jerry Calhoun
Robin James
Rhodes detektív

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
Vadrenalin 2009 febr. 19. - 12:40:39
Nem értem, mit keresett ez a film a képírók sorozatban. Nagyon gagyi kis krimi, abból a típusból, amikor minden 10 évnél idõsebb nézõ az elsõ percben kitalálja, mi lesz a "nagy csavar" a film végén. Senkinek nem ajánlom.
dkriszti89 2009 febr. 16. - 01:12:48
ezt a filmet nagyon nem rég adták itt hmhm lehet akkor pénteken vagy szombaton volt már nem emlékszek, de késõn volt akkor is. Így legalább az is megnézni aki pénteken vagy szombaton nem tudta megnézni.:)
Amúgy nem veszít vele sokat az ember ha nem látja ezt a filmet, ha nincs más akkor meg lehet nézni...
pier 2009 febr. 16. - 00:59:34
Csak azt tudnám ha már ilyen késõn kell adni a filmet, miért vasárnap este teszik ezt. Ha szombaton adnák, nem lenne gond a végignézés, nem kellene másnap korán kelni.
Ki a fene találja ki hogy mit mikor adjanak??
totya4 2008 dec. 02. - 02:24:01
Nem volt rossz. Hiába no, mégiscsak tv2-es film. :)
csibilla 2008 dec. 01. - 20:08:54
Megint a címek... ha meghagyták volna az eredeti címet(a gyanúsított), legalább nem derül ki, h nem tudnak magyarul - a kettes számú az biza két szó :P
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu