Kettős csapás

Bakancslistához adom
Meteor Apocalypse
amerikai kalandfilm, 88 perc, 2010

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Meteortörmelékek csapódnak be a földbe és olyan vírussal fertőzik meg Las Vegas ivóvizét, ami tíz nap alatt minden élő szervezettel végez. David (Joe Lando) felesége és lánya is megbetegszenek, ezért a kialakult katasztrófahelyzetben azonnal karanténba szállítják őket. David a magas rangú kapcsolatai révén megszerzi a tesztelés előtt álló ellenszert, ám mire visszér, addigra családját sehol sem találja. A helyzetet tovább súlyosbítja, hogy mindössze húsz órája van megtalálni őket mielőtt becsapódik a közelgő meteorit, amely az előrejelzések szerint egész Los Angelest elsöpri. Veszélyes útja során megment egy fiatal nőt, Lynnt (Cooper Harris), aki csatlakozik hozzá.

Stáblista:

Szereplők

David Dematti
Kate Dematti
Alison DeMatti
Lynn Leigh
Curtis Langley

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
olahmiki1959 2015 jan. 10. - 14:09:59
"Hatalmas meteorzuhatag söpör végig a Földön, aminek következtében az egész planéta romhalmazzá válik. Túlélõk csak Los Angelesben maradnak...
A film David Dematti (Joe Lando) életén keresztül mutatja be a közelgõ katasztrófát, aki felesége, Kate (Claudia Christian) és beteg kislánya, Alison (Madison McLaughlin) keresésére indul, akiket karanténba zártak egy lerombolt városban."

Frászt! - mondom én. Legyen már egy kreativitás az amerikai forgatókönyvírókban, ne mindig csak New York, Los Angeles és San Francisco legyen a világégések után életben maradt emberek küzdelmének helyszíne!
Tehát:

"Hatalmas meteorzuhatag söpör végig a Földön, aminek következtében az egész planéta romhalmazzá válik. Túlélõk csak Alsóbélatelepen maradnak...
A film Józsi bácsi (Csuja Imre) életén keresztül mutatja be a közelgõ katasztrófát, aki felesége, Mari nénje (Pogány Judit) és alkoholista fia, Sanyi (Gáspár Sándor) keresésére indul, akiket utoljára a heti vásár pecsenyesütõ standjánál láttak a szemtanúk, ahol sült oldalast ettek, foszlós fehér kenyérrel, és vegyes savanyúsággal..."

Nna!...:)
zord01 2014 okt. 16. - 13:21:25
Annyira ZS kategória, hogy már lefut az ABC-rõl, nincs benne egy hiteles reakció, történés, vagy pillanat, de legalább van benne egy jó nõ, egész addig kvázi tetszett is a film, amíg Spoiler, Spoiler, Spoiler, ki nem nyiffant. Na ez valahogy nagyon nem tetszett, és innentõl maga a film is valami félelmetesen gagyivá silányult. Az utolsó 5 perc kvázi nézhetetlen, annyira hiteltelen. Persze Happy end, de még ezt sem sikerült benne rendesen összehozni. 10/2 azt is csak Cooper Harris miatt, mert helyes csajszi.
6/10
idõjós1010 2012 ápr. 29. - 15:02:07 6/10
Jóindulatú 6 pont.
Bóvli 'C' kategória, de ennek ellenére kellemes 90 perc volt.
zs9302 2011 aug. 28. - 15:14:05
A képen Joe Lando (still a filmbõl), a film fõszereplõje.
zs9302 2011 aug. 28. - 15:13:00
A képen (still a filmbõl) Cooper Harris, a film egyik szereplõje.