Keverd újra, Buday!

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar magazinműsor, 1. rész, 25 perc

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Az aktuális rész ismertetője: Buday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételek.

A műsor ismertetése: Csirkepaprikás kézzel gyúrt káposztával? Brassói aprópecsenye zeller és fehérrépa kockákkal? Buday Péter alternatív receptjeivel még a legkalóriadúsabb magyar fogásokat is pillanatok alatt egészségesebbé lehet varázsolni. Az egészséges életmód ugyanis nem kell hogy íztelen legyen! Sőt, a gulyás levest, a túrós csuszát vagy éppen a töltött káposztát sem kell száműzni az étkezésükből! A Kavard újra, Buday! a finom, változatos, laktató és pénztárca barát ételekről szól! Mert enni jó, egészségesen enni pedig még jobb!

Évadok:

Stáblista:

Alkotók

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
vajk zsuzsa 2018 ápr. 14. - 16:24:52 1/10
Francia saláta. Kever majonézt. Joghurt, mustár, citrom, stb. ez tartár /hamis/, de nem majonéz. Tett bele izesitőt. Az micsoda? Vágta akkorákra a zöldségeket, mint egy dobókocka, közben elmondta, hogy akkorára kell vágni, mint a borsó. Csunya volt nagyon. Majd a szakértő közölte, hogy a tojással vigyázni kell, mert egy tojás tartalmazza az egész napi koleszterint. Hát ráolvastam, ez rég megdölt, nem igaz. Ennyi elég is volt. :)