Ki kell a nőknek?

Bakancslistához adom
Der Mann, den Frauen wollen
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német vígjáték, 90 perc, 2005

Értékelés:

6 szavazatból
Szerinted?

Maxnak, a kedves és barátságos gimnáziumi tanárnak sajnos nincs sikere a nőknél. Akármennyire udvarias és bármennyire is tudna szeretni, egész egyszerűen senkinek sem kell. Már majdnem feladná az egészet, amikor is egy barátja, Stupps evolúciós elméletét követve, mely szerint mindig az erősebb hím győz, Max felcsap igazi macsónak. A dolog bejön, minden remekül működik, ám amikor megismerkedik Annikával, hiába minden elmélet.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
csancsy 2006 júl. 12. - 17:49:26
Annika megtudta egy bulin, hogy Miriammal is kavar max, ezután nagyon berágott, max próbálta kiengesztelni (virággal, lufikkal), közben pedig Stupp és Miriam összejöttek. Aztán Annikának volt egy vizsgája, amelyen tudnia kellett vitázni. Erre a vizsgára beszaladt Max, és megpróbált érvelni, hogy miért béküljön ki, mondta, hogy hibázott, mert az eszére hallgatott, nem a szívére,ezután már a szívére fog csak, aztán pedig Annika mégsem bocsátott meg, ezért kiment max, de aztán annika rájött, hogy túl szigorú, ezért utána szaladt, és kereste a folyosón, de nem találta, összevissza rohangált, és egyszer csak összebotlottak a folyosón, és HAPPY END:))) Kicsit részletesen, és hosszan meséltem.:))
eIemes 2006 júl. 12. - 13:02:40
Hahó,

Mi lett a sztori vége...? Kb addig láttam, hogy ("mert... mert... nagy a feneked".)

Az igazságérzetem szerint a pasinak két szék között a pad alá kellett volna esnie, de kolléganõm szerint a nyáresti romantikus komédiákat mindig túlcukrozzák.
csancsy 2006 júl. 12. - 10:18:18
Szerintem is jó film, és eszméletlen helyes benne a fõszereplõ pasi:). Oltalmazó eléggé lejárattad magad itt a fórumon, remélem elgondolkoztál a dolgokon, mert elég csúnyán beszóltál, és ez nem úriemberhez méltó. Magyarul:Undorítóan viselkedtél (illetve:Írtál)
balazs11 2006 júl. 12. - 00:59:23
Tényleg jó kis film volt... ;-)
Cinci 2006 júl. 11. - 22:17:53
Kedves oltalmazó! Én sem vagyok cigány, de sokat olvasom a mai fiatalok írásait. Egyszóval írhattam volna azt is, hogy: nem vok cigány. Hiszen, ha nem ismered a "mai" nyelvezetet, akkor sokszor megütheted a bokád az olyan megjegyzésekért, amilyennel Nixi babát illetted. Különben is, ha tényleg cigány lenne, akkor nem hiszem, hogy jobb lenne neked, ha az anyanyelvén írna, mert akkor nem csak a "gy" betût hiányolnád az írásában.
Nicky32 2006 júl. 11. - 22:02:47
Oltalmazó! A kedeves talán elég magyaros? Ez nem cigány nyelv, hanem eccerû rövidítés, mer nem azt írta, h dikkmá he, vagy csájjé, hanem csak rövidített, úgyh ne rohadt cigányozzál te senkit, mer azt se tudod mirõl van szó! Tudod, a magyar nyelvben feltalálták már a rövidítést is, mint sok más nyelvben is. Pl angolban az are->r, you->u... Úgyh nem fog összedõlni a világ, ha így ír!!
Incifinci 2006 júl. 11. - 19:58:49
Kedves Oltalmazó!
Gratulálok hozzá, hogy te ilyen szépen használod gyönyörû nyelvünket!
Nixi baba 2006 júl. 11. - 18:13:40
Mindenkinek naon ajánlom ezt a filmet!Én má láttam nekem naon tetszik és ma is megnézem tuti!