Ki tud cseresznyés pitét sütni?

Bakancslistához adom
Can She Bake a Cherry Pie?
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai romantikus vígjáték , 90 perc, 1983

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Henry Jaglom (Irene és a pasik) filmje Woody Allen legjobb munkáit idézve nagyvárosi értelmiségi fiatalok lelkébe enged szellemes pillantást. Zee-t (Karen Black, Öt könnyű darab), a New Yorkban élő, kissé paranoiás fiatal nőt épp most hagyta el a barátja, és ezért tanácstalanul, magában füstölögve rója az utcákat. Mikor egy kávézóban összefut Eli-jal (Michael Emil, Hazajárók), a meglehetősen különc fiúval, annak ellenére vele tart, hogy már első pillantásra is látszik, hogy kettejük között lehetnek ellentétek. Mindezek ellenére különös, mókás és nagyon is megható kapcsolat szövődik kettejük között.

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
matildiko 2013 jan. 22. - 21:31:54 Előzmény Tibag05
Henry Jaglom (Irene és a pasik) filmje Woody Allen legjobb munkáit idézve nagyvárosi értelmiségi fiatalok lelkébe enged szellemes pillantást. Zee-t (Karen Black, Öt könnyû darab), a New Yorkban élõ, kissé paranoiás fiatal nõt épp most hagyta el a barátja, és ezért tanácstalanul, magában füstölögve rója az utcákat. Mikor egy kávézóban összefut Eli-jal (Michael Emil, Hazajárók), a meglehetõsen különc fiúval, annak ellenére vele tart, hogy már elsõ pillantásra is látszik, hogy kettejük között lehetnek ellentétek. Mindezek ellenére különös, mókás és nagyon is megható kapcsolat szövõdik kettejük között.
Tibag05 2013 jan. 22. - 15:37:14
Szüzsé????
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu