Ki van itt?

Bakancslistához adom
Are You Here
amerikai vígjáték, 2013

Értékelés:

20 szavazatból
Szerinted?

Ben Baker egy felnőtt-gyerek, barátja kanapéján éli az életét. Barátja, Steve Dallas egy középszerű időjárásriporter, aki felszínes életet él. Amikor Ben megtudja, hogy az apja meghalt, Steve hazahívja és csatlakozik Ben kitagadott testvére Terri és a hippi mostohaanyja Angela, akivel egyidős. Miután Ben megtudja mi áll a végrendeletben új célokat tűz ki maga elé, de a körülötte élők nem nagyon támogatják, ekkor megvizsgálja mindenki újra saját életét.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
2/10
sorozatneked.hu jan. 28. 01:12:06 2/10 Előzmény Gaddemon
2/10

Ne nézzétek meg!
ati002 2017 márc. 25. - 13:49:57
Hmm
2/10
Gaddemon 2017 jan. 15. - 09:53:49 2/10
Ócska, vontatott, nehézkes, semmilyen. Viccesnek meg fõleg nem vicces. Idõpocsékolás volt.
Nagy1A 2015 okt. 30. - 11:34:45
Hmm......elolvastam a hszét, de nem értem pontosan, hogy vajjon miért hülye sznob ez a szerencsétlen? Egyszerûen van egy kultúráltan kifejezett véleménye a filmrõl amivel lehet egyetérteni, vagy nem, de ezért az írásért lehülyesznobozni ráadásul olyan nagy felindulással, hogy ezért még regisztrálsz is!!........nagyon nem érthetõ nekem.
Van egy gyanúm..........neked fogalmad sincs arról, hogy mit jelent a - sznob (csak, hogy ne lehessen belém kötni, latinul helyesen írva - snob)
2/10
Nico71 2015 okt. 06. - 20:44:32 2/10
Vígjátéknak és drámának egyaránt gyenge. Sok alkotásban képesek kezelni a kettõt együtt, de ez a film nem az!
Érezhetõ a rendezõ bénasága, gyakorlatiatlansága, hogy ezekkel a színészekkel nem tudott még egy közepes mûvet sem kihozni.
Owen Wilson-nak nem kellett sokat játszania, egyszerûen hozta a hétköznapi drogos énjét. Zach Galifianakis pedig ismét, alap elmebeteg személyével próbált hatni a nõzõkre, ám nem volt vicces. Egy depressziós udvari bolondot láthattunk.
Akiért érdemes nézni a filmet Laura Ramsey. Végre egy komolyabb karaktert alakít, akit nagyon ráadásul jól. Vonzó, sejtelmes, értelmes, kiegyensúlyozott, tulajdonkép, õ a film pozitív alakja. Habár egy-egy jelentben látható a rendezõ által kreált/kiemelt tekintet a nézõk felé, melyet tuti legalább hússzor vettek fel, mire jó lett. Mosogat, és megfordul... arc közeli... annyira vonzó, hogy egy pillanatra feledteti a nézõvel, mennyire rossz ez a film. Eléggé Audrey Hepburn-ösre sikerült. :-) Ebben a színésznõben még van valami, amely fellendítheti a karrierjét.
Swing Karácsony Gájer Bálinttal
Swing Karácsony Gájer Bálinttal

Gájer Bálint először ad koncertet a MÜPÁ-ban december 7-én.

Jegyvásárlás