KiberMa

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott magyar magazinműsor, 30 perc, 2023

Értékelés:

10 szavazatból
Szerinted?

Konzol, PC, e-sport, kütyük és minden a bennünket körülvevő elektronikai világból, ami a valós, vagy virtuális térben létezik; a képességfejlesztő eszközökön át, az okos hűtőig! A KiberMa csapata hétről-hétre felkészíti a nézőket a jövőre.

Egyéb epizódok:

Hozzászólások

Szerinted?
1/10
Kit Fisto 2020 jan. 10. - 05:02:20 1/10
Az előbb véletlenül odakapcsoltam. Egy szörnyen unalmas videójátékból mutattak részleteket, közben egy nő hadarta a szöveget hozzá. De úgy, mint amikor a gyógyszer reklámban mondják, hogy "a kockázatokról és mellékhatásokról.." Csak itt ment folyamatosan sokáig. A játék maga valami olyasmi, mint egy gyenge romatikus sorozat. Tehát emberek a szereplők, úgy-ahogy jónak mondható grafikával, de csak a kapcsolatok alakulásáról van benne szó. Semmi érdekes, izgalmas cselekmény. Kocka vagyok, szeretek játszani is, de ez a műsor valami elképesztően nívótlan. Ahogy az a játék is, naná, hogy megtalálták.
1/10
Trivia Showtime 2018 júl. 01. - 20:31:02 1/10 Előzmény Kit Fisto
Épp annyi értelme van ennek a kamu ismeretterjesztő műsornak is, mint a Petőfi TV valamennyi izzadság-szagú túlszámlázott semmit érő hitvány produkciójának. A címet pedig gondolom a producer valamelyik gyengeelméjű rokona adhatta. A magyar televíziózás mélypontja, ami jelenleg folyik közszolgálat címen...
1/10
Kit Fisto 2018 ápr. 05. - 22:42:47 1/10
Elképesztően ötletes cím.. és egy újabb IT-s műsor, aminek semmi értelme.