Kínai kaland

Bakancslistához adom
High road to China
amerikai-jugoszláv romantikus kalandfilm, 105 perc, 1983

Értékelés:

25 szavazatból
Szerinted?

Eve Tozer, a gazdag és elkényeztetett lány egy partin értesül arról, hogy csak akkor kaphatja meg örökségét, ha igazolja, hogy eltűntnek nyilvánított apja életben van. Az igazolásra mindössze 12 nap áll rendelkezésére. Ennyi idő alatt kell eljutnia Afganisztánba majd pedig megtalálnia az apját és visszajutnia. Terve végrehajtásához egy repülőgépre is szüksége van de az előkelő társaságból senki nem tud biztosítani számára. Utolsó kétségbeesésében felkeresi a kissé züllött és faragatlan repülőgép pilótát, Patrick O'Malley-t, aki először hallani sem akar a lány vakmerő tervéről, de a hosszú rábeszélés és nem csekély pénz felajánlásának hatására együtt vágnak neki a viszontagságos útnak.

Stáblista:

Szereplők

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
ukotaf 2018 márc. 01. - 17:44:10 Előzmény Nhiack
Ez így van, jól tudod. Valami miatt csúsztak fél évet az Indiana Jones- szal, Selleck- nek pedig már megvolt az élõ szerzõdése a Magnumra. Azért kíváncsi lennék, milyen lett volna Indiana Jones- nak?
Nhiack 2013 márc. 29. - 10:50:49
A filmet még nem láttam, de azt tudom, hogy azért készült, mert az Indiana Jones fõszerepét Tom Sellecknek szánták, ám a Magnum forgatása miatt lemondta. És amikor 81-ben kijött az elsõ Indiana Jones, és nagy sikert aratott, akkor kárpótlásul kapta ezt a szerepet.
7/10
ariskerase 2011 jan. 10. - 14:38:47 7/10
Érdekes film.
spollar.daniel 2008 aug. 14. - 18:43:48
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu