Király vagy, öcsém!

Bakancslistához adom
Ti stimo fratello
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott olasz vígjáték, 91 perc, 2012

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

Giovanni és Jonny egypetéjű ikrek, de nem is különbözhetnének jobban egymástól. Giovanni komoly és sikeres ember, mérnökként dolgozik Milánóban, Ezzel szemben Jonny még nem találta meg helyét az életben. Csak a szórakozás érdekli, az éjszakáit a diszkóban tölti. Az apjuk végakaratának megfelelően Jonny meglátogatja a testvérét az otthonában. Nem kell hozzá sok idő, és egymást érik a balszerencsés véletlenek, balesetek, amelyek fenekestül felforgatják a két testvér életét. Mindez nem sok jóval kecsegtet.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
6/10
Sunboy 2014 jan. 13. - 02:07:43 6/10
Klasszikus olasz vígjáték, klasszikus olasz humorral. Nekem kimondottan felüdülésnek hatott, hogy nem az amerikai limonádét, hanem picit velõsebb, bár néhol agresszívabb humort kapunk. Volt pár jelenet, ahol kimondottan jókat lehet nevetni. A színészgárda nagyon szimpatikus és szerethetõ. Ami viszont picit visszavesz a dologból, hogy eléggé a Jack és Jil valamint a Brüno egyvelege.
A fõszereplõ, Giovanni Vernia, aki egyben producer, dj, társrendezõje a filmnek. Zene és szórakoztatóiparban elmegy, színésznek, ha nem full idióta, akkor is, de szerintem ne rendezzen. Nem volt nagyobb baj, de nem is az a hú de nagy film. Sanszos, hogy még egyszer, ha unatkozni fogok elõveszem és megnézem még egyszer a filmet pár év múlva. 6/10
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu