Királyi ötletek

Bakancslistához adom
Bickford Shmeckler's Cool Ideas
amerikai vígjáték, 79 perc, 2006

Értékelés:

25 szavazatból
Szerinted?

A csekély népszerűségnek örvendő egyetemista Bickford (Patrick Fugit) élete egy csapásra megváltozik. Lakótársa bulit rendez, és a nimfomániás Sarah (Olivia Wilde), a szexi szőke lány lenyúlja Bickford könyvét, melybe világmegváltó, királyi ötleteit és elmélkedéseit jegyezte le. Sarah az olvasás hatására megdöbbentő agyi orgazmust él át, és tovább adja a könyvet egy léha barátjának. A kocka ezzel el van vetve, a világ megváltozása elkerülhetetlen.

Stáblista:

Szereplők

Sarah Witt
Bickford Shmeckler

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
AvatáR Gil Maerth 2014 júl. 02. - 11:52:35
Sajnos pont abból nem látunk semmit, amibõl kéne: a Könyvbõl
Max elsõ oldal meg elõszó.
így nem érteni mitõl száll el mindenki?

Ez így egy lightos romantikus film. Sarah jól néz ki, abszolut djönyör.

Ellenben aggódok az amcsi fõiskolásokért.
Ennyi pia, meg fû meg party ! Mikor tanulnak? Mert gondolom az ottani fõsuli eggyel nehezebb szint, mint mifelénk...
:)

A filmrõl: a mellékszereplõk jobban játszanak mint Bickford.
(Sarah meg a szerepjátékos klub)

nagyjából ennyi.
10/6. alapmû lehetett volna, mint az a számítógépes film, amiben új típusú gépet ötölnek ki.( a címe nem ugrik be
:(
8/10
vs23 2014 júl. 01. - 23:37:05 8/10
Nyolc pont( és még hozzátenném, hogy nem feltétlenül tiniknek.)
8/10
vs23 2014 júl. 01. - 23:35:21 8/10
Jó film, szerintem a tiniknek szól, akik mindenen túlgondolkoznak, és próbálnak mindenre választ keresni, de a végén rájönnek, hogy ettõl nem lesznek boldogak, és megtanulják élvezni az életet. Lehet, hogy hülyeséget írtam, de ez a véleményem, szerintem én ilyen is vagyok ráadásul. :D
7/10
Vadrenalin 2014 ápr. 13. - 23:53:55 7/10
Ez egy jó kis független filmes romkom. Nem a fetrengve röhögõs, de kifejezetten jó volt nézni, és közben azt gondoltam, jól eltalálták az arányokat, hogy a geekeknek és a tinivígjátékok közönségének egyaránt élvezhetõ legyen. A hozzászólások alapján úgy tûnik, az utóbbiban tévedtem. :-)
5/10
Viktor6665 2011 jan. 08. - 15:46:21 5/10
Vígjátéknak gyenge, de a film egész jó ahoz képest hogy abszurd az egész. Úgy értem van pl egy dögös csaj bedrogozva és tetszik neki egy filozófiai, kémiai vagy nem is tudom milyen témát általánosan feldolgozó könyv, amit egy lúzer gyerek írt, miután meghalt az anyja:S
10/5
10/10
sziszookaa 2010 okt. 28. - 16:58:36 10/10
Szerintem jó film bár lehet hogy csak én vagyok túl elvont hozzá. Természetesen láttam már jobb filmet is de nekem tetszett.
8/10
sakit felut 2010 jún. 04. - 15:21:51 8/10 Előzmény Rahar
Hát ha még mindig azon röhögsz, akkor menõ vagy, csajozz be, partizzál, legyél ostoba meg gyerek, többel ne is foglalkozzál. Ez a film teljesen más, mert valami originál gondolatokat is próbál adni, nevezheted intellektuális, mûvészi vagy mit tudom én mentális vonalnak :)

Én mondjuk alternatív felszín alatt folyó underground vonalnak mondanám. Amúgy elsõre elég elcsépelt szereplõk idióta filmjének gondoltam, de pár beszólás, gondolat, akár az ûrember jelleme aztán elég érdekes. Nem tartom nagyon nagy filmnek, mert azért elég egyetemi intellektuál... amit nem kell összehasonlítani a Pitével, mert ahhoz képest sajátosabb, valami plusszt ad de valamivel kevesebb is nála .. azt mondja hogy mindenkihez eljuttatható kommunista kinyilatkoztatása ez annak hogy egy kényelmes folytonosságot keresünk az összevissza áramló energiaszemek gondolatainak örvénylõ terében > : )

Az ûrember pedig nagyon tudja milyen tudomány hajtja a viágot, mert ezt úgy nevezi kábé hogy " extradimenzionális metaplazmasugárhajtású ûrhajói kavarodnak és csapónak bele a fejébe az idegenek " :D ..

nem olyan írtónagy film, pár része elég rossz, de azért eredeti stílje és kemény alapgondolatai vannak, amiket alá is támasztanak a srác életével ... a buzis rész mennyire vicc volt, de abban a heyzetben reális, ott így is elkapott az undor hhhá :-` .. de nekem legalább akkora van már a Pitékbõl is, jó irányba viszi el azt a világot, én adok rá egy 8ast.
4/10
Rahar 2009 nov. 17. - 15:15:54 4/10
Nekem nem tetszik ez a film, unalmas semmitmondó, érdektelen, irreális gondolkodású fõszereplõvel. Vígjátéknak nagyon gyenge, egyszer nem mosolyogtam el a film alatt, pedig például Az amerikai pite címû film elsõ három részét harsányan végigröhögtem, tehát nem benne van a hiba. Én senkinek sem ajánlom ezt a filmet, teljes idõpazarlás a megtekintése.
zs9302 2009 júl. 27. - 18:39:32
Ketten értékelték, milyen film?