Kis nagy hős

Bakancslistához adom
Everyone's Hero
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai-kanadai animációs film, 90 perc, 2006

Értékelés:

11 szavazatból
Szerinted?

Yankee Irvin mindennapi kisfiú. Csak persze amerikai. És mint minden amerikai fiúé, az ő esze is azon a baseball nevű fura sporton jár, amit fura szabályok szerint játszanak egy fura pályán.
És a pálya körül is furábbnál furább ármánykodások zajlanak: ellopják az egyik sztár ütőjét, ami nélkül ugrott a bajnoki cím. Ráadásul a vétlen szertárost, a kis Yankee apját rúgják ki az ügy miatt. A fiú azonban nem hagyja annyiban: egy különös társulat élén nyakába veszi az országot, és rámosolyog a szerencse.
Helyreállítja családja megtépázott becsületét, visszaszerzi a világ legjobb játékosának ütőjét, sőt: bajnoki címhez segíti névadóját, a New York Yankees csapatát.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
alien1976 2011 máj. 30. - 12:42:41 7/10
Nem is tudom. Olyan kétes érzéseket hagyott bennem a mese. Miért is?
A sztori elfogadható. A viccek, poénok az elején erõltetettek, de a mese felétõl felnõnek, megjavulnak és elég jók lesznek. Kb.: 56 - ik percnél a buszos jelenet kimondottan jó. A problémám a vége felé kezdõdött. Nagyon - nagyon happy lett. OK,OK. Egy mese legyen happy, de ez már túlzás volt.
Tömören és röviden nézhetõ kis mese, mely lefogja kötni a gyerekeket.