Kislány a küszöbön 2.

Bakancslistához adom
Kokowääh 2
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott német vígjáték, 122 perc, 2013

Értékelés:

32 szavazatból
Szerinted?

Két év telt el azóta, hogy Henry, Katharina, Tristan és Magdalena egy család lettek. Henry filmproducer lett, és az első nagy filmjét a különc fiatal színésszel, Matthias Schweighoferrel forgatja. Eözben Katharina az anya, a feleség és a háziasszony szerepének összeegyeztetésével küszködik. Azzal vádolja Henryt, hogy nem hajlandó felelősséget vállalni, ezért elköltözik otthonról. Charlotte is elhagyja Tristant, aki becsajozik, sőt beköltözik Henryhez, Katharina megüresedett helyére.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
sadrok 2019 máj. 02. - 09:50:50 7/10
Engem pusztán az zavar a gyerekeket is szerepeltető filmekben, amikor felnőtteknek való szöveget mondatnak el egy gyerekkel, olyan helyzetbe teszik, ami még nem lenne neki való.... Aminek jó részét valószínűleg nem is érti, csak megtanulja :-) még ennél is rosszabb, amikor gyilkossági történetekben, thrillerben szerepeltetik, bármilyen kegyetlenséget, hazugságot, csalást stb. játszatnak el vele.
Nem lenne rossz ez a film sem az előző részhez hasonlóan, bár túlzottan átcsapott bohózatba. pl. a fogorvos játéka/szerepe már kevésbé tetszett, mint az előző filmben.
10/10
axonic 2016 márc. 28. - 02:13:23 10/10
Szerintem annak ellenére, hogy nem sokan ismerik, nagyon jó kis vígjáték, a német filmek közül pedig az egyik legjobb! (Az elsõ részéve együtt). Nekem tetszettek benne a poénok meg az egész történetvezetés, az, hogy nem volt kiszámítható teljesen a befejezés :). 10/10
user11 2014 jan. 12. - 22:03:43
A bosszantóan felelõtlen és pofátlan felnõttek baromságait csak kínlódva lehet nézni, és ezen a pár jó poén és a bájos gyerekszereplõk sem sokat segítenek.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu