Kismadarak

Bakancslistához adom
Little Birds
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai filmdráma, 94 perc, 2011

Értékelés:

23 szavazatból
Szerinted?

A tizenöt éves Lily és barátnője, Alison a kaliforniai Salton-tó melletti lepusztult településen él. Ami egykoron a gazdagok és hírességek paradicsoma volt, mára majdnem szellemvárossá vált. A mániákus, egyedülálló anyjával élő, lázadó természetű Lily bezárva érzi magát a pusztuló környezetben. A lányok megismerkednek néhány odalátogató Los Angeles-i utcagyerekkel. Ennek hatására Lily rábeszéli Alison, hogy menjenek a fiúkkal. A nagyvárosban a két lány belecsöppen a fiúk piti bűnökkel teli világába.

Stáblista:

Szereplők

Lily Hobart
Alison Hoffman
Margaret
Bonnie Muller

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
4/10
Minniemousee júl. 25. 14:07:29 4/10
Ez a film valami nagy dolgot akart mondani a közönségnek, de nem jött össze.
1 órán át tartó tömör unalom, idegesítő szereplők, a végén végre történt valami, de az egy össze csapott valami lett, amiből csomó mindent kihagytak. Elvett az életemből másfél órát! A szereplőkön pedig látszik, hogy nem 15 évesek.
dandelion83 2020 júl. 27. - 10:22:47
Kőkemény dráma, mély mondanivalóval, remek szereposztással, kitűnő zenével.
"Eltelik egy kis idő, mire kiderül, milyen mély egy seb. Hogy csak a heg marad, vagy örökre eltorzít. Csak egyet tehetünk, igyekszünk kitörölni az emlékeinkből, ameddig csak lehetséges, mert van az a pont, ahonnan nincs visszaút...."
k11zoltan 2017 okt. 03. - 22:52:44
Nézhetõ.
8/10
nelo 2013 szept. 13. - 22:12:48 8/10
Egyszerû, de nagyszerû film két teljesen eltérõ életfelfogással rendelkezõ fiatal tinivel, ám mégis ez a különbözõség az ami ily szorossá teszi barátságukat, *SPOiLER* ami bár foszladozni látszik amint új szituációk és személyek lépnek be megszokott mindennapjainkba, mégis oly erõs láthatatlan kötelék fûzi õket össze, ami nem engedi ennek bevégzõdését. *SPOILER*
A két fõszereplõ jó választás volt, mindketten hitelesen játsszák el rájuk írt szerepüket, a többiek inkább csak tölteléknek feleltek meg. Juno Temple-nek nagyon jól áll ez a lázadó tini szerep, annak ellenére, hogy korántsem volt már annyi idõs, mint amennyit alakítania kellett.
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu