Kismadarak

Bakancslistához adom
Little Birds
amerikai filmdráma, 94 perc, 2011

Értékelés:

20 szavazatból
Szerinted?

A tizenöt éves Lily és barátnője, Alison a kaliforniai Salton-tó melletti lepusztult településen él. Ami egykoron a gazdagok és hírességek paradicsoma volt, mára majdnem szellemvárossá vált. A mániákus, egyedülálló anyjával élő, lázadó természetű Lily bezárva érzi magát a pusztuló környezetben. A lányok megismerkednek néhány odalátogató Los Angeles-i utcagyerekkel. Ennek hatására Lily rábeszéli Alison, hogy menjenek a fiúkkal. A nagyvárosban a két lány belecsöppen a fiúk piti bűnökkel teli világába.

Stáblista:

Szereplők

Lily Hobart
Alison Hoffman
Margaret
Bonnie Muller

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
k11zoltan 2017 okt. 03. - 22:52:44
Nézhetõ.
8/10
nelo 2013 szept. 13. - 22:12:48 8/10
Egyszerû, de nagyszerû film két teljesen eltérõ életfelfogással rendelkezõ fiatal tinivel, ám mégis ez a különbözõség az ami ily szorossá teszi barátságukat, *SPOiLER* ami bár foszladozni látszik amint új szituációk és személyek lépnek be megszokott mindennapjainkba, mégis oly erõs láthatatlan kötelék fûzi õket össze, ami nem engedi ennek bevégzõdését. *SPOILER*
A két fõszereplõ jó választás volt, mindketten hitelesen játsszák el rájuk írt szerepüket, a többiek inkább csak tölteléknek feleltek meg. Juno Temple-nek nagyon jól áll ez a lázadó tini szerep, annak ellenére, hogy korántsem volt már annyi idõs, mint amennyit alakítania kellett.