Kiss Kiss /Bang Bang/

Bakancslistához adom
Kiss Kiss (Bang Bang)
16 éven aluliak számára nem ajánlott angol játékfilm, 102 perc, 2000

Értékelés:

18 szavazatból
Szerinted?

Kevés össze nem illőbb pár adódik az életben, mint Felix, a hidegfejű bérgyilkos és az öt éves gyermek szellemi szintjén élő elmebeteg Buba. Mikor Felix a "szakmájából" kikopván visszavonul a bandától, szemtelenül sok pénzért elszegődik bébiszitternek Buba mellé, aki még soha nem hagyta el macikkal, villanyvonatokkal és pöttyös labdákkal zsúfolt szobáját. Felixet kitartásra sarkallja a sok pénz, de előbb-utóbb elunja a gyerekszobát, hóna alá csapja Bubát és nekivágnak az életnek: cigarettáznak, whiskyt vedelnek, diszkóznak és persze jól becsajoznak. Csakhogy Felixnek van még egy régi, elintézetlen ügye, melynek számláját hamarosan benyújtja valaki.
Bemutató dátuma: 2002. március 21. Forgalmazó: Örökmozgó

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
offtopic
durumdara 2021 jan. 24. - 16:47:33 Előzmény Zotyipotyi
Mintha most tölthető lenne, keress rá.
oti666 2011 febr. 19. - 18:34:07 Előzmény Zotyipotyi
Azért milyen jó hogy két filmet is adtak ki ezzel a címmel.http://www.port.hu/durr,_durr_es_csok_kiss_kiss_bang_bang/pls/fi/films.film_page?i_film_id=71795
10/10
Zotyipotyi 2007 aug. 26. - 23:54:59 10/10
Egyszer láttam, talán az m1-en, de természetesen olyan éjfél körül adták... Azóta várom, hogy valahol újra leadják! Nagyon megfogott Bubba esetlensége, "gyermeki tisztasága", de az egész film mesés világa is. Mivel imádom a párhuzamokat, ezért: Nagy hal. A végén meg teljesen összeomlottam, lelkileg összetörtem! Ha valaki látja, hogy ismét játsszák valahol, feltétlenül szóljon!
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu