Klór

Bakancslistához adom
Cloro
olasz dráma, 98 perc, 2015

Értékelés:

5 szavazatból
Szerinted?

Jenny álma, hogy szinkronúszó legyen, de amikor anyja hirtelen meghal, kénytelen álmait félretéve a családjáról gondoskodni. Amikor lehetősége nyílik rá, hogy visszatérjen korábbi életéhez, rájön, hogy az már nem a sajátja.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
8/10
Xxy92 2016 ápr. 09. - 23:25:56 8/10
Érdekes film, mely bizonyítja, hogy az olaszok alatt nem csak a hétfogásos tengerparti vacsorákat lehet érteni, ahol mindenki boldogan danolászik. Van bizony egy másik, a közvélemény által sokkal kevésbé ismert olasz oldal is: az északi nagyvárosok, a még északabbi hegyek lakói között inkább úr a melankólia, mint az életvidámság. Pedig pont õk azok, akiknek mindene meg van (kocsi, okostelefon, mozi), csak egy dolog hiányzik: a boldogság.
Igen lehangoló ez a film, melynek fõszereplõje egy ígéretes úszótehetség, kinek édesanyja elvesztését követõen, a lelkileg összeroppant apjával és a mit sem sejtõ kistestvérével föl kell költöznie egy elhagyatott hegyi kunyhóba, a közeli szállodában keményen kell dolgoznia mindannyiukért, és a több órára lévõ iskolába is be kellene járnia. Egyetlen mentsvára a szálloda úszómedencéje....


10/8
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu