Kobakkeringő, avagy 8 fej egy sportszatyorban / Micsoda fejetlenség!

Bakancslistához adom
8 Heads in a Duffel Bag
amerikai vígjáték, 91 perc, 1997

Értékelés:

7 szavazatból
Szerinted?

Van, aki a fejét a nyakán hordja és van, aki bőröndben cipeli a másét. Sőt, egyszerre nyolcat is, keresztül-kasul Amerikán és Mexikón. Szórakoztató fekete humorral lesz dolgunk, ha végigkövetjük Tom Spinelli kalandjait. Két napja van rá, hogy elvigye a maffia főnökének az elvégzett munka bizonyítékait. Nyolc fej egy takaros útitáskában, amely természetesen elcserélődik és Mexikóba tart egy szerelmes egyetemista srác poggyászaként. Charlie éppen barátnője szüleinek készül bemutatkozni. A táska tartalmának rövid, de velős megtekintése után mi sem adnánk lányunkat egy ilyen fickóhoz, de Charlie-nak nincs ideje szomorkodni, hiszen Tom már a nyomában van...

Stáblista:

Szereplők

Tommy Spinelli
Charlie Pritchett
Laurie Bennett
Dick Bennett
Annette Bennett

Alkotók

Hozzászólások

Szerinted?
3/10
Atis88 2018 jan. 05. - 13:16:05 3/10
Pontozás alapján jó filmre számítottam. Azonban nagy csalódás. Felénél kikapcsoltam, mert egyszerûen nem bírtam azt a hisztis ripacskodást amit a kis csaj meg az anyja csináltak. Kifejezetten az agyamra mentek külön is, de mikor egyszerre kezdtek rá a vergõdésre, akkor sok lett. Kár érte, mert egyébként meg jó film lenne. De ez az erõltetett ripacskodásra és hisztizésre én nem vagyok vevõ. Amúgy 3 pontot kap a sztori és Peschi miatt. Többi színész felejthetõ, két picsát leszámítva mert õk egyenesen irritálóak, de nem pozitív értelemben mert tudom, hogy ez a szerepük, de rendesen túltolták.
10/10
Péterrrrrr 2017 szept. 16. - 20:31:52 10/10
Nagyon vicces... :D
8/10
vlad90 2011 dec. 20. - 23:03:25 8/10
Nekem is tetszett, de furcsa, hogy kétféle címen is fellelhetõ ugyan ez a film. Nekem a DVD "Kobakkeringõ, avagy 8 fej egy sportszatyorban"-ként hivatkozik rá, nekem ez a fordítás sokkal jobban tetszik. Valahogy jobban visszaadja a film humorát. A másik nekem elég idétlenül hangzik.

Aki szereti a fekete humort annak szerintem ez is be fog jönni.
g.kobold 2009 febr. 22. - 18:44:13
Üdv mindenkinek

Méltatlanul keveset játszott film,sõt mintha meg is felejtkeztek volna róla,pedig a 90-es évek egyik legjobb felnõtteknek készült akció-vígjátéka ez,mely nem nélkülözi a fekete humort sem.Sõt.
Aki szereti az igazi angol humort és a vígjátékokat,annak ez a film is tetszeni fog. Jó szórakozást
filmrajongo87 2007 okt. 22. - 16:54:26
bugyuta kis film:D de nekem tetszik:p
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu