Kollektíva

Bakancslistához adom
Colectiv
15 éven aluliak számára nem ajánlott román-luxemburgi-német dokumentumfilm, 109 perc, 2019

Értékelés:

16 szavazatból
Szerinted?

A dokumentumfilm a bukaresti Colectiv klubban 2015-ben történt tűzvész utáni eseményeket követi nyomon. Oknyomozó újságírók hatalmas csalássorozatot tárnak fel a román egészségügyi rendszerben, bemutatva a korrupció- és végül az igazság árát.
Forgalmazó: HBO

Streamelhető:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
tesz-vesz 2021 ápr. 11. - 22:25:54 10/10 Előzmény Mario Rodriguez
de akkor miért törnek ki a forradalmak jóember? hisz valamivel mindig rosszabbak voltak a 200 évvel ezelőtti dolgok, akármelyik elégedetlenkedő tömeg szinte BÁRMIKOR a civilizációs történelemben gondolhatta volna ezt, és nyugodtan hazamehettek volna, nemigaz te szerencsétlen!? gondolj már bele! PONT EZÉRT LESZNEK A DOLGOK MINDIG JOBBAK, MERT AZ ELÉGEDETLENKEDŐ EMBEREK NEM HAGYJÁK ANNYIBAN!
logic level 100, programozd már át magad te biorobot!
10/10
tesz-vesz 2021 ápr. 11. - 21:57:22 10/10
Aki még nem látta, az sürgősen nézze meg akár az HBO GO-n akár máshol, nemcsak a román egészségügyről szól, hanem az egész román politikai elitről.

mondanám, hogy itthon azért jobb a helyzet, de Magyarországon is sok a kórházi fertőzés, és nálunk SOHA nem raknának egy ilyen minisztert a posztjára, tanultak Ángyán esetéből.
Már ha nem propaganda maga a román egészségügyi miniszter tevékenysége is, nekem hitelesnek tűnik, ha valaki tud valamit még róla, írja be a kommentekbe.
ezután került Laura Kövesi főügyésznek? ő is úgy szelektál, ahogy a szlovákok a letartóztatási hullámukban, vagy olyan hiteles, mint az új román eü. miniszter? a szlovák szelektív és szisztematikus letartóztatási hullámhoz is Jan Kucek gyilkossága kellett. úgy látszik egy mindenkit elérő trauma kell minden megtisztulási folyamat elkezdéséhez manapság.
a sportlap írja a tényfeltáró cikkeket, kiemelném a korrupt román főpolgármesternőt is.
először azt hittem, hogy újrajátsszák az egészet, de nem, élőben vette az újságírókat és a minisztert is a kamera úgy hiszem. itt gyűjtöm majd róla az infókat ha lesz időm: https://kkbk.blog.hu/2021/04/11/kollektiva_a_hatalmas_roman_dokumentumfilm
Mario Rodriguez 2021 ápr. 01. - 17:21:41 Előzmény NADAL14
El lett cseszve a világ? A világ sosem volt jó hely, sőt a múltban még rosszabb hely volt mint most... pl. 100-200 évvel ezelőtt a hétköznapi ember élete annyit sem ért mint egy kutyáé és nem volt szinte semilyen joguk és vagyonuk, minden az uralkodóké volt. Nem volt olyan kényelem mint ma hogy akár egy takaritónő is megteheti hogy elmenjen a tengerhez nyaralni. Néha az emberek elfelejtik milyen jól is élünk a régebbi korokhoz képest...
10/10
NADAL14 2020 júl. 04. - 20:59:41 10/10
azért az nem semmi hogy romániában 30 év után sem változott semmi. elképesztő hogy az emberi életek elvesznek a mérhetetlen korrupció hálójában.ezek után merném én bírálni a magyar egészségügyet;
, valahol nagyon el lett cseszve a világ ,és csak rohan tovább a vesztébe, de valamikor el kell jönnie az ébredésnek ....
Adblock detektálva

Hirdetésblokkolód kikapcsolásával segíthetsz, hogy a PORT.hu továbbra is ingyenes, minőségi tartalmat biztosíthasson.

Rendben, kikapcsoltamHogy tudom kikapcsolni? Köszönjük, PORT.hu